Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2024.02.18 10:48

Húsvéti ajándék gyerekeknek, akik várják még a nyuszit

Húsvéti ajándék gyerekeknek, akik várják még a nyuszit

Bár eredetileg keresztény ünnep, és nem a tárgyakról szól, de mégis kedves szokás húsvéti ajándék átadása a gyerekeknek. A gyermekeket megajándékozó nyúl meséje a 16. századtól kezdődően ismert.

A legtöbb családban meglepik valamivel a legkisebbeket, de sok helyen a keresztszülőktől is érkezik sok húsvéti ajándék gyerekeknek. Nekik ez az időszak abból a szempontból is ünnepet jelent, hogy nem kell iskolába menniük, hiszen ilyenkor van a tavaszi szünet. Ha még ajándékokkal is elárasztjuk őket, az végképp nagy örömet jelent számukra. 

Ráadásul, ha szerencsénk van, az idő is kezd jobbra fordulni, úgyhogy többet tartózkodhatnak a szabad levegőn. Futkározhatnak kedvükre, használhatják a játszóteret, bújócskázhatnak, és mindenféle kinti programot is szervezhetünk nekik. A kérdés az, hogy mit kapjanak ajándékba? 

Húsvéti ajándék gyerekeknek kisebb korban

Áruházunk sokféle gyerekjátékot kínál, amelyek közül válogathattok a kicsik számára vonzó darabokat. Életkortól, nemtől, érdeklődési körtől függően válasszatok nekik valamit, amivel örömmel fognak játszani. 

Ha már felszökött egy kicsit a hőmérő higanyszála, akár a parkba, a térre is kimehettek. Irány a homokozó és a csúszda! Ha kertes házban laktok, akkor a legegyszerűbb, csak ki kell lépni az ajtón, és kezdődhet a móka! Választékunkban szabadtéri játékokat is találtok, amelyek mindegyike jó húsvéti ajándék gyerekeknek. 

A pancsolni imádó babákat meglepheted fürdőjátékainkkal, amelyek nagyon színesek és bájosak, imádni fogják őket a gyerekek. Csörgőkből és rágókából sosem elég, ezeket is megtalálhatod kínálatunkban. 

Picit nagyobb gyermekeknek is találsz megfelelő ajándékokat

A mesekönyv az örök klasszikus, ami nemcsak érdekes a gyerkőcnek, hanem izgalmas történeteket ismerhet meg belőle, ráadásul sok készsége fejlődik is tőle. Az a gyerek, akinek rendszeresen olvasnak mesét, hihetetlenül sokat tanul, ráadásul a kapocs is erősödik köztetek meseolvasás közben. 

Aki már használ ceruzát vagy filcet, esetleg zsírkrétát, remek ötlet a színező, amit kedvére díszíthet. Lehetőleg olyat válassz, amelyikben az általa leginkább kedvelt figurákkal és szereplőkkel találkozhat. 

Minden gyerek szereti a járműveket, a különböző figurákat tologatni, húzni, vonni, önfeledten játszani velük. A legkisebbeknek vásárolj puha kialakításút, a nagyobbaknak fából készültet, a legnagyobbaknak már vehetsz menő sportautókat is. 

Hangos cimborák – kitűnő húsvéti ajándék gyerekeknek

A Hangos cimborák – A kirándulás hangmodul remek húsvéti ajándék gyerekeknek, akik most ismerkednek a járművekkel. Ebből megismerhetik 5 szuper jármű hangját, és a képek alapján is megtanulják felismerni ezeket. 

Egyéves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak egyaránt ez a csodás kis könyvecske hangmodullal. Mivel keménytáblás, nem fogják tönkretenni tapasztalatlan kis kezecskéikkel. Induljatok együtt a közös kirándulásra az állatokkal és ezekkel a fantasztikus járművekkel! 

Mire a könyv végére értek, az apróságok ismerni fogják az összeset, és bátran utánozzák a hangjukat is. Ha valaki elétek kerül, ne felejtsetek el dudálni, de jó hangosan, hogy el tudjon előletek ugrani!

Az együtt töltött idő is fontos!

A húsvéti ajándék gyerekeknek nagyszerű ötlet, de a nagy ajándékozásban ne feledkezzetek meg a közös programokról se! Ezek mindennél többet jelentenek számukra. Fessétek meg együtt a tojásokat, amit megtehettek természetes alapanyagokkal is, vagy a boltban kapható tojásfesték segítségével. 

Legyetek együtt sokat, játsszatok a kicsikkel, mert erre mindig emlékezni fognak, a játékokat pedig szerezzétek be webáruházunkból!