Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kenguru

Kenguru

Ebben a kategóriában találsz meg minden kengurut, amelyek a kisbabás mindennapokat sokszor hatalmas mértékben megkönnyítik. Főként az első trimeszter nehézségeit tudod átvészleni vele, amikor a babád a testi közelségre vágyik, miközben Neked azért bőven akadna egyéb teendőd is. 

Mivel Neked is csak két kezed van, ezért érdemes olyan hordozóeszköz keresni, amelynek a használatával megkönnyítheted a napotokat. Ma már alig akad olyan szülő, aki ne hordozna, ne maradj ki ebből az élményből Te sem! A gyártók folyamatosan fejlesztik a kengurukat, hogy minél ergonomikusabbak legyenek. Tekintsd meg a kínálatunkat, és ha van rá lehetőséged, próbáld fel a kengurukat személyesen!


8termék 18
8termék 18

Mi, akik a NiKiCa Bababoltot alapítottuk és működtetjük, teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy az édesanyákra mekkor felelősség nehezedik a teherbeesés pillanatától. Természetesen a teher édes, de attól még megérdemelnek a várandós nők és az édesanyák minden olyan különleges bánásmódot, amit csak egy szolgáltató biztosítani tud. 

Mi úgy tudunk kedvezni az édesanyáknak, hogy mindent be tudnak szerezni egy helyen, és mivel bevizsgált beszállítókkal dolgozunk, a minőségért sem kell aggódniuk. Természetesen igyekszünk minél kedvezőbb árakat biztosítani, hogy ne kelljen a babáknak nélkülözni semmilyen kényelmi eszközt, és ezt az importtermékek forgalmazásával valóban tudjuk is tartani. 

Ha pedig úgy érzed, végképp nincs erőd megmozdulni, akkor a folyamatosan frissített webshopunk is kellemes vásárlói élményt fog nyújtani Neked!

A hordozás fontos! A kengururól röviden

Az első hetek után, amikor az életetek kezd visszarázódni a normál kerékvágásba, akkor rá kell jöjj, hogy mostantól más értelmet nyer a normál kerékvágás. Mert valóban minden másként lesz. Igen, a legapróbb, leghétköznapibb cselekvések is.

A babád igényeire reagálva bizony rengeteg nap úgy fog eltelni, hogy tele lesz a kezed, ugyanis a babákra kifejezetten nyugtatóan hat, ha hordozzák őket, ha érzik a szülők testét. Így aztán ha halaszthatatlan teendőd van, ha összeütnél gyorsan valamit a családnak, ha ki kell vinni a kutyát sétálni, akkor pompásan fog jönni egy olyan babahordozó, ami mind a babának, mind pedig Neked megfelel.

Amint kipróbálod a kengurukat, rájössz, hogy nem is akarsz ezután máshogy létezni: a babád a testedhez simulva alszik vagy épp nyugodtan nézelődik, Te pedig meg tudsz inni nyugodtan egy kávét, el tudod pakolni a konyhát, rendbe tudod kapni az otthonotokat. Hát nem jobb hordozni, mint frusztrálva végezni a teendőidet?

Mire figyelj, amikor hordozol?

Persze akad szép számmal olyan dolog, amire oda kell figyelni, amikor kengurut választasz, és akkor is, amikor a babádat kenguruban hordozod. Minden hordozónak megvan a testsúlykapacitása, jelzik, hogy mikortól használható, ezekre feltétlenül figyelj oda, hogy babádat biztonságban és kényelemben tudd!

A hordozás során óvatosabban mozog az ember, és persze hamar hozzászokik a kis csomagjához, de soha nem szabad elfelejteni, hogy amikor kenguruban hordozod a babádat, akkor épp a Te tested melege miatt kevesebb réteg ruhát kell adnod rá, mint amit normál esetben adnál rá.

Hogyan válassz hordozót?

Ez az a darab, amire leginkább azt mondjuk, hogy személyesen próbáljátok ki! Igen, nemcsak Te, hanem a pici is jó, ha jelen van, hiszen amint becsatolod, érezni fogod az első pár mozdulat után, hogy ez a ti utatok vagy sem. Tégy egy próbát, és tedd nyűgösségmentessé a dolgos napjaitokat!