Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Pihenőszék, hinta

Pihenőszék, hinta

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan pihenőszéket és hintát, amelyek megkönnyítik a szülői lét első pár hónapját. Akár van nagyobb testvér, akár nincs, akár van nagyszülői segítség, akár nincs, a ringatómozgást utánzó pihenőszékek és hinták akár hosszú percekig tehermentesítenek, és ez a gyermekágyas, mászó időszakban aranyat érhet.

Tekintsd meg folyamatosan bővülő kínálatunkat, és válaszd azt, amelyik az anyai ösztönöd sugalma alapján a legjobb lehet a babádnak! Ne feledd, hogy a boldog baba fő alapeleme a boldog anya, ehhez pedig a tehermentesítés feltétlenül szükséges. Használd hát bátran a technika vívmányait!

A NiKiCa Bababoltunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük minden kismama és édesanya helyzetét. Gyermeket megszülni és felnevelni az egyik legszebb, ugyanakkor a legnehezebb feladat egy nő életében. 

Így aztán úgy gondoltuk, hogy minden támogatást megérnek azok a hősök, akik a saját testüket, a saját életüket áldozzák fel azért, hogy babájuk boldog és egészséges legyen. 

Ennek fényében, hogy időt és energiát spóroljunk nekik, akár a hatszáz négyzetméteres üzletünket, akár a webshopunkat tekintve igyekeztünk minél jobban, minél rendszerezettebben vásárlási lehetőséget nyújtani az édesanyáknak. 

Ennek köszönhetően gyorsan tudnak bevizsgált minőségű termékeket beszerezni verhetetlen áron, sőt, szakszerű segítségben is részesülhetnek, amennyiben erre igényük van.

A legnehezebb időszak

Az első pár nap viszonylagos békéje után hamar eljön minden kisbaba életében az az időszak, ami talán a legnehezebb. Amikor még nem tud önállóan játszani, amikor még nem tud önállóan mozogni, vagy éppen gyötrődik azzal, hogy meg tudjon fordulni, amikor még nincs kialakulva az idegrendszere, amikor millió impulzus éri minden egyes nap, amit csak nehezen tud feldolgozni, és nap végére bizony jócskán elfárad.

A szaknyelv ezeket a nehezebb időszakot boszorkányórának nevezi, ami körülbelül a második héttől egészen a 8-15. hétig is eltarthat, és általában a késő délutáni, kore esti órákban okoz nehéz perceket a baba nyűgössége miatt.

Ilyenkor jöhet jól egy otthon használható segédeszköz, akár a pihenőszék, akár egy benti hinta, melyek a segítségedre lehetnek akkor, amikor már minden más megoldás csődöt mondott.

A hétköznapok nagy segítője - pihenőszék, hinta

Minden baba szereti, ha ringatják, vagy éppen ha nem szakad ki egy percre sem a család életéből. A hinta is és a pihenőszék is ezeket az igényeket hivatott kielégíteni.

Egy jó helyre felszerelt hinta, egy mozgatható pihenőszék kincset ér, amikor éppen a nagyobb testvérrel játszanál, lezuhanyoznál vagy a mosogatógépbe pakolnál be.

Nem mindig elég a két kezünk, engedd, hogy a technika segítsen neked, hogy a nehéz percek is könnyebben és gyorsabban teljenek! Szerezd be a tökéletes babaszoba bútorait mihamarabb!

Minden elmúlik egyszer

Talán ez a leghatásosabb mondat minden édesanyának. Semmi sem tart örökké. Sem az átvirrasztott éjszakák, sem a nehezen múló órák, sem a tehetetlenség, amikor minden lehetőséget kipróbálsz, és a babád még mindig sírva adja a tudtodra, hogy valami nem stimmel.

Ha odafigyelsz a babád jelzéseire, és próbálsz rajta segíteni, ha kell szakember bevonásával, akkor is lesznek olyan időszakok, amik nehézséget okoznak. 

Ne feledd, babád csak sírással tud egyelőre kommunikálni, és egy egészen új világot kell megismernie a pocakodban megszokott meleg és barátságos világ után, légy hát hozzá türelemmel, és segítsd magad hintával, pihenőszékkel, attól függően, hogy gyermeked melyiket preferálja jobban!