Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2023.05.03 16:54

A praktikus babatányért mindenképpen érdemes használni a hozzátáplálás során

A praktikus babatányért mindenképpen érdemes használni a hozzátáplálás során

A kisbabák életében egyszer csak eljön az ideje a hozzátáplálásnak, amihez a minőségi élelmiszereken kívül mindenképpen szükséges a babatányér. Elvégre nem ehet még a picur a nagymama porcelán étkészletéből, hiszen az almapüréhez igen, de a törékeny dolgokhoz még nem elég érett.

Áruházunk több különböző típusú babatányért kínál, amelyekből a kis csöppségek vígan lakmározhatják be a finomabbnál finomabb falatokat. Spenótot, brokkolit vagy kelbimbót? Teljesen mindegy! Ezekből a tálkákból elfogyasztva mindegyik étel a kedvenceik listáját gyarapítja majd.

 

 

Fontos a baba egészségének védelme!

Webáruházunkban BPA-mentes babatányérokat forgalmazunk, hiszen már több kutatás is bebizonyította, hogy mennyire káros az egészségre ez a vegyi anyag. A babákra és a magzatokra különösen veszélyes, ezért kerüljük az olyan műanyagok használatát, amelyekben élelmiszert tárolunk és BPA-t tartalmaznak. Ez egy tudatos választás egészségünk megőrzése érdekében. Minden egyes műanyag edény esetében nézzük meg a használati utasítást és annak megfelelően bánjunk vele! Nem mindegy, hogy lehet-e mikrózni, hűtőbe, fagyasztóba rakni, illetve mosogatógépben tisztítani. 

 

Baby Ono fedeles snack adagoló tál

Az önálló étkezés tanulása során is hasznos lehet a Baby Ono fedeles snack adagoló tál, amely fedővel is rendelkezik. A szilikon tapadókorong megakadályozza kicsinyed önfeledt öröme közben is, hogy a babatányér elmozduljon és a tartalma az asztalon landoljon. Puha anyaga támogatja a kicsi tapintásérzékelésének fejlődését és arra ösztönzi, hogy keresse meg a kedvenc falatokat.

Igazán könnyedén eljuthatsz vele a konyhaszekrénytől az etetőszékig, a hordozásban a két oldalán elhelyezett kényelmes fogantyú segít. A fedél biztosítja, hogy az étel ne boruljon ki táplálkozás közben, a másik fedél pedig hasznos a tárolás során. Ennek segítségével későbbre is elteheted az ételt, ha kisbabád mindet nem kebelezte be, így a hűtőben sem veszi át a szagokat más ételektől és megőrzi annak frissességét is. 

A baba 6 hónapos korától biztonságosan használhatjátok, hiszen anyaga nem tartalmazza az ártalmas biszfenol-A nevű anyagot. 300 ml-es űrtartalma révén igazán sok finomságot tudsz benne csemetédnek tálalni, csak legyen hozzá étvágya!

Baby Ono melegen tartó, tapadó aljú babatányér

Ez a tányér kifejezetten alkalmas abban az esetben, ha kisbabád étkezését nem a gyors habzsolás jellemzi, inkább a nyugodt, elegáns táplálkozás. Ilyenkor ugyanis előfordulhat, hogy az étkezés végére bizony kihűl a finom ebéd. 

A trükk az, hogy a tányéron elhelyezett nyíláson keresztül forró vizet önthetünk az alján kialakított üreges részbe, amely által az étel hosszabb ideig őrzi meg a hőmérsékletét. A stabilitást az alján lévő tapadókorong biztosítja. 

Ez a babatányér is természetesen BPA-mentes, mikrózható és mosogatógépben is mosható. 300 ml-es az űrtartalma, bőven jut benne hely a fenséges főzeléknek vagy levesnek. 

 

Találhatsz még nálunk többrészes babatányér készletet speciális babakanállal és babavillával, osztott babatányérokat a baba egyéni igényeihez, vidám figurás, tapadó aljú darabokat, színváltós tányérszettet, illetve kifejezetten utazáshoz kifejlesztett kétrekeszes, fedeles tányért kanállal. A puha kanál nem sérti fel a kisbaba ínyét, mert tökéletesen illeszkedik a kicsi szájához. 

Termékeink ellenőrzött gyártóktól származnak, magas minőségűek, emellett jó ár-érték arányban forgalmazzuk ezeket. Profi szakeladó munkatársaink mindenben szívesen állnak a vásárlók rendelkezésére.