Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babafürdetés

Babafürdetés

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a babafürdetéssel kapcsolatos lehet. Ha azt hiszed, ahhoz elég egy kád és egy habfürdő, akkor nagyot tévedsz.

A babákat fürdetni nagy felelősség, így gondoskodni kell az ideális kádról, az állványról, a különféle kiegészítőkről és természetesen a pihe-puha fürdőlepedőkről. Kínálatunkban mindent megtalálsz, így nem kell sok időt töltened az eszközök beszerzésével, mert mindent meg tudsz szerezni egy helyen. Tekintsd meg kínálatunkat, és tedd babád fürdetését egy meghitt, bensőséges közös programmá!

A NiKiCa Bababolt azzal a céllal jött létre, hogy a kismamák és az édesanyák dolgát megkönnyítse. Tapasztalt édesanyák számára sem könnyű megtalálni a megfelelő babaápolási eszközöket, így mi ebben szeretnénk segíteni. Ellenőrzött gyártók prémium minőségű termékeit forgalmazzuk nagyon kedvező áron. Hogy minden még egyszerűbb legyen, 600 nm-es üzletünkben minden megtekinthető, kipróbálható. Bármilyen eszközt is keresel, amire a babádnak szüksége lehet, egy helyen megtalálod, hogy ne a vásárlással kelljen foglalkozni, hanem azzal, ami a legfontosabb: a gyermekeddel! 

Miket szerezz be a babafürdetéshez?

A rémesen hosszú babakelengye lista jó néhány elemét azok az édesanyák, akik már a második, harmadik gyermeküket várják, egyszerűen kihúzzák, ellenben van jó pár olyan darab, amire neked és a babádnak mindenképpen szükséged lesz a fürdetés során.

Hogy mik ezek?

 

  • A babád mindenképp bébikáddal fog kezdeni, melyet a te kényelmed érdekében érdemes egy állványra tenni,hogy ne kelljen kényelmetlenül görnyedni.
  • Míg babád nem tud ülni, addig bizony jól jön akár a műanyagból, akár a szivacsból készült fürdést segítő eszköz.
  • A csúszásgátló, a mosdókesztyű, a finom szivacsok, mind-mind a babád biztonságáról, kényelméről és puha bőrének megóvásáról gondoskodnak.
  • Elengedhetetlen kellék a hőmérő, melyet fiús és lányos színekben, kedves, barátságos formákban lehet megvásárolni.
  • A későbbiek folyamán a hajmosó karika lesz még állandó partnered a hajmosós pillanatokban, melyet a legtöbb baba üvöltve próbál átvészelni. Segíts gyermekednek minden lehetséges eszközzel, hogy a fürdés ne stressz, hanem megnyugvás legyen.
  • A jó minőségű, puha fürdőlepedőkből többet is érdemes beszerezni, mert újszülöttkorban még gyakran történnek “balesetek”.

Mire figyelj oda?

Természetesen arra, hogy mihamarabb alakíts ki rutint a fürdetés körül, mert ezek biztonságot adnak a gyermekednek.

Azt se feledd, hogy próbáld minél biztonságosabbá tenni a fürdőszobát, nem csak a babád számára, hanem magadnak is, hiszen az sem túl jó, ha te esel el, kezedben a csepp babáddal!

Mivel ezek mind a babád bőrével szoros kontaktusba kerülnek, ezért fontos, hogy kiváló minőségű termékeket engedj csak a babád közelébe. Ezekről mind tudunk gondoskodni, tekintsd meg kínálatunkat, és szerezz be mindent a babád fürdetéséhez!

Hogyan vásárolj? 

Először is mindenképpen járj utána, mire lesz szükséged, és mi az, amit igazán kihagyhatsz. A védőnőd, a gyermekorvosod, rokonok, barátnők és a leendő nagyszülők véleményét is érdemes kikérni, hogy ki hogyan csinálta, milyen termékekre esküszik.

Ha megvan a tételes lista, könnyű dolgod lesz: további alkategóriákat hoztunk létre, hogy tényleg csak azokat a termékeket kelljen kiválasztani és kosárba tenni, amelyek túlélték a nagy listatakarító akciódat.

További kényelmi faktor, hogy minden alkategórián belül tudsz árra, színre, gyártóra szűrni, sőt funkció és életkor szerint is meg tudod nézni, mik szerepelnek a kínálatban.

Kellemes felkészülést, és még kellemesebb babafürdetéseket kívánunk!