Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2023.10.25 16:20

A praktikus kombi kiságy előnyös tulajdonságai

A praktikus kombi kiságy előnyös tulajdonságai

A kombi kiságy kitűnő megoldás a kisbabák számára, hiszen amikor egy újszülött érkezik a családba, kicsit jobban össze kell húzni magunkat, mert neki is szüksége lesz helyre. Természetesen nemcsak fekvőhelyre - bár kezdetben leginkább csak aludni fog, amikor épp nem eszik - de később egyre jobban tágulni fog az élettere.

A kombi kiságy általában 60x120cm-es vagy 70x120, illetve 70x140cm-es fekvőfelületű rácsos ágy, ami később átalakítható egy másik bútordarabbá. Ahogy nő a kicsi, mindig változnak a szükségletei, és egy ilyen darab mellett nem kell folyton újat vásárolni, csak némi átszerelést kell eszközölni. 

Rendkívül praktikus és hasznos a kombi kiságy, mert alkalmazkodik a gyermek korához és igényeihez. A változás életünk állandó eleme, ennek az ágynak a segítségével pedig sokkal zökkenőmentesebb az átalakulás. 

Miért jó a kombi kiságy?

A gyermekek nagyon tudnak ragaszkodni megszokott dolgaikhoz, szokásaikhoz, tárgyaikhoz. Az ágyuk a nyugalom helyszíne, ahol álomra hajthatják fejüket, de ahogy nőnek, elengedhetetlen a váltás. Nagyobb gyereknek nagyobb ágy kell, és más funkciókat kell betöltenie az őt körülvevő bútoroknak is. 

Míg picik, addig az alvás, a fürdetés és a pelenkázás a cél, aztán jöhet a játék, majd egyre több játék, mire pedig iskolába mennek, a tanulásé lesz a főszerep. Ehhez pedig már nem passzol a kiságy és a pelenkázó komód, hanem íróasztal kell, ahol kényelmesen írhatják a házi feladatot. 

Az áruházunk által forgalmazott kombi kiságyak segítségedre lesznek a baba születésétől egészen a kisiskolás koráig. Ha hosszú távon gondolkodunk, akkor mindenképpen érdemes ilyet vásárolni, menet közben pedig alakítani, ahogy épp szükséges.

Todi Bianco multifunkciós kombi kiságy

Letisztult formájával és színkombinációjával melegséget és természetességet sugároz a babaszobában a Todi Bianco multifunkciós kombi kiságy. Ez a bútor 2 éves korig babaágyként funkcionál, majd 8 éves korig juniorágyként használható a gyerekszobában. 

A fekvőrács 3 különböző magasságban állítható, a lapospálcás oldalrács 2 kivehető pálcával is rendelkezik. Az ágy másik oldala egy teljes lap, alul pedig kétrészes gurulós ágyneműtartó található, ami segít rendet tartani a helyiségben. 

A kombi kiságy átalakítása kétféleképpen is megvalósítható. Az alap alkatrészekből juniorágy, íróasztal és kisszekrény állítható össze, ha kinőtte a babaágyat a gyermek. Néhány kiegészítő megvásárlása után ifjúsági ágy, pelenkázó komód és önálló kiságy is készülhet belőle. 

Faktum Mia Sonoma kombi kiságy

Az egyik legsokoldalúbb kombi kiságy a választékunkban a Faktum Mia Sonoma, amely kezdetben babaágy és pelenkázó egyben, később pedig ifjúsági ággyá és íróasztallá is alakítható. 

A bútor további előnye, hogy akár két gyermek is használhatja, az egyik az ifjúsági ágyat, míg a kisebb a kiságyat és a komódot, amihez csak néhány kiegészítő elemet kell megvásárolni. 

A babaágy fekvőfelülete háromféle magasságban használható, a kicsi növekedését követve. Az oldalrácsok közül 3 kivehető, így amikor már nagyobb, szabadon tud közlekedni. 

Az általunk forgalmazott termékek magas minőségűek, a kombi kiságyak mindegyike bababarát anyagokból és felületkezeléssel készült. A termékeket lapra szerelten szállítjuk, az útmutató alapján otthon könnyedén összeállíthatóak. 

Nézz körül webáruházunkban, böngéssz széles kínálatunkban! Ha kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre minden nap 8-22 óráig telefonon, vagy írj nekünk e-mailt! Szeretettel várunk személyesen is székesfehérvári üzletünkben!