Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Gyerekjátékok

Gyerekjátékok

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami a gyermeked szórakoztatásához és fejlesztéséhez hozzájárul. Csecsemőkortól kezdve egészen a bölcsődei/óvodai korig, legyen szó otthon, autóban vagy babakocsiban töltött időről. A csörgőtől a szundikendőn át egészen a hintalóig és a tricikli bevezetéséig kísérjük a gyermeked!

Ezek a termékek segítségedre lesznek abban, hogy gyermeked ismerkedni kezdjen a világgal először kicsiben, aztán egy kicsit nagyobb hatáskörben. Nézd végig kínálatunkat, és válassz a babád korának és igényének megfelelő játékok és eszközök közül! 

A NiKiCa Bababolt azzal a céllal jött létre,hogy a várandós kismamáknak és az édesanyáknak ne kelljen tucatnyi helyre szaladálnia, hogy beszerezzenek mindent, ami a babájuknak szükséges. Helyette egyetlen helyen össze tudnak válogatni mindent, ami a baba ápolásával, gondozásával, szállításával, fejlesztésével és szórakoztatásával kapcsolatos. 

Épp ebből a célból létesült a több, mint 600 nm-es boltunk is, hogy ne csak a webshopban, de személyesen is megtekinthető legyen minden termék. Külön hangsúlyt helyeztünk arra, hogy csakis ellenőrzött partnerek termékeit forgalmazzuk, és természetesen igyekszünk a lehető legjobb árat biztosítani, amit import termékeinknek hála a legtöbb esetben sikerül is. Tégy próbára minket, ha szükséged van most bármire is!

Felfedezzük a saját világunkat!

Túl a negyedik trimeszteren a babánk lassan elkezd több időt ébren tölteni, felfedezi a saját végtagjait, és elkezd körülnézni maga körül. 

Ahhoz, hogy minél ingergazdagabb környezet vegye körül, ahhoz bizony kellünk mi is, ugyanis  a mi felelősségünk, hogy a megfelelő időben megtalálják a megfelelő játékok.

Így aztán a kezdeti kiságybéli lét feldobható egy-egy forgós játékkal, a nappali szőnyegére helyezhető egy tematikus játszószőnyeg, sőt akár csörgőket is lehet már elérhető közelségbe tenni.

Útközben sem kell lemondanunk ezekről a szórakoztatási formákról, hiszen számtalan játék kapható, melyek a babakocsikba illeszthetőek vagy akár az autósüléshez kapcsolhatóak.

Felfedezzük a körülöttünk lévő világot!

Ahogy telik az idő, úgy kerül egyre nagyobb szelete a világnak a babánk látókörébe. 

Amikor már a fürdéshez is játékok kellenek, amikor különféle járássegítők gondoskodnak a biztonságosan megtett lépésekről, vagy amikor célzottan képességet fejlesztünk, akkor már talán mondani sem kell, de kinőtte a babánk a kiságy világát.

Ha a hintalóval vágtázni nem is, de a triciklivel felfedezőútra indulni biztosan tud már.

Hogy erre valóban legyen lehetősége, az a mi felelősségünk, de a NiKiCa Bababolt gyermekjátékaival gyerekjáték lesz minden!  

Életkor szerint változó igények

Ahogy fejlődik és nő a gyermekünk, úgy változnak az igényei. Amik az egyik hónapban jó játéknak bizonyultak, a következőben magányosan hevernek a sarokban. 

Épp ezért nagyon fontos, hogy akár szakértők tanácsát is kikérd vásárlás közben, hogy gyermeked valóban azt kapja, amire szüksége van. 

Már a legelső időktől fontos, hogy megkapja azt, amire szüksége van, és ha jól tájékozott édesanyja van, aki a megfelelő helyről, bevizsgált minőségű termékekkel gazdagítja a világát, akkor egész szép puttonnyal indul bele a nagybetűs életbe! Gondoskodj az igényeiről időben!