Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babaruha

Babaruha

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, amire csak a babád öltöztetéséhez szükség van, legyen szó bármilyen évszakról is. A babakelengye egyik legnagyobb részét a ruhák teszik ki, de ha okosan válogatod össze a ruhadarabokat, akkor nem esel abba a hibába, hogy túlvásárolod magad, se abba, hogy állandóan mosnod kelljen, mert nincs elegendő babaruha.

A kínálat folyamatosan bővül, hiszen beszállítópartnereink folyamatosan gyártják a szebbnél szebb, divatos babaruhákat, melyek egytől-egyig kiváló minőségben készültek, hogy a baba finom bőrét óvják. Tekintsd meg a babaruha-kínálatunkat, hogy a babád édes szettekben legyen még cukibb!

A NiKiCa Bababolt létrejöttét a tapasztalat vezérelte. Minden édesanya tudja, mekkora nyűg tud lenni a bevásárlás, akár kismamaként nagy pocakkal, akár édesanyaként egy, kettő, esetleg három gyerekkel. Egyik sem az optimális állapot ahhoz, hogy a boltokat járjuk.

Ezért hoztuk létre a NiKiCa Bababoltot, ahol több, mint hatszáz négyzetméteren várjuk mindazokat, akik babakelengyét szeretnének vásárolni.

Természetesen nemcsak a praktikum szól mellettünk, hogy mindent egy helyen meg lehet vásárolni, hanem az ár is. Mivel mi csak importbeszállítókkal dolgozunk, ezért áraink is jóval barátibbak, valamint a minőséget is sokkal könnyebben tudjuk ellenőrizni.

Gyere, tégy egy próbát, és a következő beszerzőkörutadon ejts útba minket, akár személyesen az üzletünkben, akár virtuálisan a webshopunkban!

Mi fedi a puha bababőrt?

A nagyon finom, puha bababőrt minden édesanya óvni, védeni szeretné, ezért a ruha kiválasztásánál sokat időzünk, hiszen nem mindegy, milyen anyagú ruha borítja babánk testét.

A magas pamuttartalmú, sokszor akár 100%-ban pamutból készült ruháinknál arra is kiemelten figyeltünk, hogy például a patent se tartalmazzon olyan anyagot, jelen esetben nikkelt, ami akár allergiás reakciókat okozna a még érzékeny bőrű piciknél.

Így aztán neked igazán nincs más teendőd, csupán annyi, hogy a színre, a mintára figyelj. A fontos az, hogy amikor ránézel a babádra, tudd, hogy a lehető legjobbat adtad neki!

Hogyan állítsd össze a ruhatárat?

Újszülötteknél a lehető legpraktikusabb a rugdalózó és a body használata, ami könnyen kigombolható, nem kell feleslegesen levenni a babádról, de ha baleset történik a pelenkában, bármikor könnyedén eltávolítható.

Érdemes több darabbal is készülni, hiszen a babák akár napi két-három szettet is képesek elhasználni.

Természetesen a kinti ruhák, az overallok, a kocsikabátok is nagy szerepet kapnak, hiszen érdemes minél többet friss levegőre vinni a babánkat.

A klasszikus zokni, sapka és sál kombináción túl nagy siker mostanában a nyálkendő, mely a nyáladzó babák kényelmét szolgálja, hogy ne kelljen óránként öltöztetni őket.

Van esetleg olyan, amit úgy érzel, hogy hiányzik a babád ruhatárából? Takaró, zokni, esetleg body? Ha igen, akkor tekintsd meg a bodykínálatunkat!

Hogyan vásároljak babaruhát?

Nemcsak egy kategóriába gyűjtöttünk neked mindent, hanem még további alkategóriákra is szűkítettük a keresést, hogy minél hatékonyabban tudj vásárolni.

Ahogy az lenni szokott, az alkategórián belül tudsz szűrni méretre, árkategóriára, színre, így valóban csak azt látod, amit ha tetszik, érdemes is megvenned, mert jó lesz a gyermekedre.

Természetesen ha kérdésed van, ha nem találsz valamit, akkor munkatársaink készséggel segítenek a választásban.

Hallottál már ennél kényelmesebb ruhavásárlási módról? Aligha. Élj hát vele bátran!