Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Mosószerek, öblítők

Mosószerek, öblítők

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami segít abban, hogy babád világrajöttét tiszta és bársonyosan puha ruhákkal és ruhaneműkkel várd. Ha fontos számodra, hogy a babád finom bőre mivel érintkezik, akkor gondosan válogasd meg, hogy milyen mosószereket és öblítőket használsz, hiszen a babák bőre jóval érzékenyebb a felnőttek bőrénél! 

Válassz kínálatunkból bababarát termékeket, hogy gyermeked már az első pillanattól kezdve komfortosan érezhesse magát a ruháiban, a lepedőjén, és semmi más dolga ne legyen, mint boldogan, zavartalanul fejlődni! Tekintsd meg kínálatunkat, és tedd kosaradba azt, amelyik a legszimpatikusabb termék a számodra! Bármelyik lesz is az, a kiváló minőség adott lesz!


14termék 114
14termék 114

A NiKiCa Bababoltban már az alapítás előtt megfogadtuk, hogy a babák és az édesanyák minél tökéletesebb kiszolgálása, támogatása lesz a küldetésünk. Ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni, feltétlenül fontos, hogy minden termékünk kiváló minőséget képviseljen, amit rendszeres ellenőrzéssel biztosítunk. 

A küldetés megvalósulásának másik fontos eleme a teljes körű választék, így akár a webshopban, akár a több, mint hatszáz négyzetméternyi területű üzletünkben a-tól z-ig megtalálható minden, ami csak a babának vagy az édesanyának kellhet. 

Továbbá kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk az elérhető árakra, amelyet az importtermékeinknek hála szépen sikerül is tartani. Célunk, hogy minél több édesanya felismerje bennünk a megbízható forgalmazót, aki az anyaság minden pillanatát meg szeretné szépíteni és könnyíteni.

Az érzékeny bababőr

Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy amíg szépen bevásárolnak babafürdetőből, popsikrémből, babaolajból, minél jobb minőségű törlőkendőből, addig teljesen megfeledkezek arról, hogy gyermekük bőrének minimum kilencven százaléka ruhákkal és ruhaneműkkel érintkezik, amelyet természetesen mosni is kell. Méghozzá elég gyakran.

De mivel? Merül fel a nagy kérdés. Mert közel sem mindegy, hogy milyen öblítőt vagy mosószert választunk a gyermekünknek. Te gondoltál már erre?

A csecsemők bőre rendkívül érzékeny, könnyen kipirosodik, hamar kiszárad, sőt, kisebb inger is elegendő neki ahhoz, hogy irritáció lépjen fel.

Az első hónapokban még öblítőt sem tanácsos használni, inkább vasalj, ha puha ruhácskákat szeretnél! Most már végképp nem tudod, hogy mivel moss, ugye?

Mosni, de mivel? Mosószerek és öblítők világa

Kevés olyan ruha vagy ruhanemű van az otthonunkban, amit többször mosunk, mint a babánk holmijait.

Persze míg újszülött, addig csak a bukások vagy az esetleges pelenkabalesetek nyomait kell eltüntetni, de amint kúszni, mászni kezd, és amint belecsapunk a hozzátáplálásba, akkor még gyakrabban nyomjuk majd a start gombot a mosógépen.

Ahhoz azonban, hogy a babánk bőrét se irritálja semmi, valamint a ruhák is megtartsák jó minőségüket, feltétlenül fontos gondosan kiválasztani a mosószert és az öblítőt. Bár sokszor feltüntetik a címkén, és úgy tűnik, mintha tényleg bababarát lenne a termék, sokszor mégis bajt okoz.

Ezért azt javasoljuk, hogy bár több kerül, de feltétlenül csak a nagy és elismert márkák bababarátként jelölt termékeit válasszuk, hogy biztosan elkerülhessünk bármiféle bőrirritációt vagy éppen bőrbetegséget! Gondoskodj hát babád bőréről, óvd őt bababarát mosószerekkel és öblítőkkel!

Hogyan válasszunk?

Természetesen a mosószerek és az öblítők esetében is van lehetőség szűrni a termékek között, így rákereshetsz külön a funkcióra, a kiszerelésre, a márka nevére, sőt, még az űrtartalomra is.

Így az otthonod kényelmében tudod meghozni azt a döntés, hogy ár-érték arányban melyik öblítő, mosószer vagy folttisztító lesz számotokra a legtökéletesebb választás.