Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2024.01.13 19:38

Ha jól választasz, sokáig veletek lesz az örök kedvenc babatakaró

babatakaró
alvás
babák bőre
babaszoba
mosható
légátersztő
Szűrés törlése
Ha jól választasz, sokáig veletek lesz az örök kedvenc babatakaró

Mivel a kisbabák életét kezdetben jóformán csak az alvás tölti ki, ezért ennek az időszaknak az egyik főszereplője a pihe-puha babatakaró. A sok-sok szundítás segíti őket a fejlődésben, ami a legelső és legfontosabb feladatuk.

Alvás közben is kényelmesen kell érezniük magukat, hiszen a megfelelő pihenés csak jó minőségű alvással érhető el. Ebben segítségükre van az őket körülvevő környezet: a komfortos matrac, a meghitt hangulat és a bársonyos babatakaró. Na meg persze szüleik odaadó szeretete, ami áthatja otthonuk légkörét. 

Babatakaró kollekciónk

Áruházunkban csak ellenőrzött, kiváló minőségű termékeket forgalmazunk. Ezt az elvet követik a babatakaró kollekciónk is, mivel nekünk mindennél fontosabb a kicsik biztonsága is. A babák bőre nagyon érzékeny, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen anyagokkal érintkezik. A nálunk kapható termékek minden kritériumnak megfelelnek, kisbabád számára megfelelőek. 

Többféle anyagból készült babatakaró közül választhatsz, különböző színek között válogathatsz, amelyik legjobban megfelel az ízlésednek és illik a babaszoba hangulatához is. Lényeges, hogy ne legyen túl nagy, mert elveszik benne a pici, de a túl kicsi sem ideális, hiszen nem fedi rendesen. 

A babatakaró különleges funkciói

Tudtad, hogy a babatakaró nemcsak a kisbaba alvását könnyíti meg? Egy igazi kincs lehet, szinte szó szerint! Sok gyereknek a kedvence lesz a jól megválasztott babatakaró, amit jóval idősebb korában is szeretettel dédelget. 

Pici korban vele van, mikor elalszik, ott van, mikor felébred, vigyáz rá, betakarja, óvja őt minden éjszakai szörnytől is. A babakocsiban is cipelheti, hűvösebb időben gondoskodóan beborítja, hogy meg ne fázzon. 

Ha éppen ébren van, magával viszi akkor is mindenhova, egy igazi társa, hű barátja lesz a selymesen puha kedves kis takaró. Az anyukák pedig megőrzik ezeket a kincseket talán még felnőttkorig is. 

Infantilo Nikids babatakaró és párna

Babakocsiba és bölcsőbe is kiváló az Infantilo Nikids babatakaró és párna, melyet színes rózsák díszítenek. A 2 részes szett tartalma egy paplan és egy párna, melynek külső anyaga 100% pamut, belül pedig könnyű, antiallergén szilikon anyag tölti ki. 

Tavaszra, őszre és nyárra is alkalmas a finom bélésének köszönhetően, amihez a töltet hozzá van varrva, így nem mozdul el használat közben. Nagyon divatos ez a modern és esztétikus babatakaró, garantáltan elégedett leszel vele te is, nemcsak a gyermeked. 

Mivel nagyon jó minőségű anyagokból készült gondos kivitelezéssel, ezért ez a szett teljes egészében mosható mosógépben, ráadásul vasalható is. Strapabíró tulajdonságának hála, tartósan tudjátok majd használni, akár a következő gyerek is birtokba veheti majd. 

Milyen babatakaró található még kínálatunkban? 

Folyamatosan kutatjuk az újabb lehetőségeket és a kiváló termékeket, úgyhogy kollekciónk rendszeresen megújul. Található nálunk kétrétegű, nagyon puha muszlinpamut babatakaró, amit nyárra ajánlunk. Nagy a nedvszívó képessége, légáteresztő és véd a napsugaraktól is. 

Forgalmazunk 100% légáteresztő pamutból készült kis takarót is, ami megvédi a kicsit a naptól és a széltől, valamint a túlmelegedéstől. Gyönyörű pasztellszínekben kapható, ami kiváló és barátságos megjelenést biztosít. 

Érdemes többször átböngészni oldalunkat, hiszen bármikor új és még újabb termékekre bukkanhatsz, amelyekre szükségetek lehet! Ha kérdésed van, várjuk hívásod minden nap 8-22 óráig! Székesfehérváron megtalálod üzletünket is, ha arra jársz, nézz be hozzánk!