Üzlet: +36704327419 +22784126 Web: +36704215669

Székesfehárvár, TOBAK utca 11-13. Nyiva: H-P 8:30-19:00, Sz-V: 8:30-17:00

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.

anyatej
babaápolás
babaetetés
babaöböl
babaruha
babatáplálás
bimbóvédő
COPD
első babaételek
ételallergia
felsőlégúti megbetegedés
fülfájás
gumislepedő
hozzátáplálás
inhalátor
kiságy
kismama
lázmérés
légzőszervi megbetegedés
libero
megfázott csecsemő
mellszívó
melltartóbetét
pampers
pelenka
testhőmérő
Szűrés törlése
A mai világban számtalan babajáték, gyerekjáték van forgalomban, ezért a családok, főleg a kezdő szülők hamar egy útvesztőben találhatják magukat. Minden szülő számára a legfontosabb a gyermeke egészsége, testi épségé, nincs ez másképpen akkor, sem amikor játékot választunk gyermekünk számára.

Az inhalátorok a folyékony gyógyszert apró cseppekké alakítják és ezáltal hatékonyabban jutatják el az alsó és felső légutakba, így ebben a formában sokkal hamarabb kifejti hatását, mint a tabletta vagy injekció.

 

 

25 fontos teendő, amit tegyél meg babavárás ideje alatt. Érdemes végigolvasni, hiszen ha egy is van közte, amire eddig nem gondoltál akkor az már segítség.

A Mam 2 az 1-ben elektromos mellszívó tökéletes választás, ha gyorsan, könnyedén és diszkréten szeretnéd lefejni az anyatejet. Két egyszerű mozdulattal kézi mellszívóvá alakítható. Hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el az anyatejetaz emlőkből. Tölthető akkumulátora biztosítja számodra, hogy bárhol, bármikor használhasd. A készülék kétfázisú: stimuláló és fejő üzemmódja is van. A stimulálással serkentheted az agyban az oxitocin termelődést, ami segíti a tejtermelődést.

Az anyatej a legjobb táplálék, nagyon fontos, hogy a szilárd ételek beveztése során ezt észben tartsuk. Az anyatej olyan antitesteket tartalmaz, melyek segítik megvédeni a fertőző betegségtől a gyermeket. 

A szilárd ételek bevezetése előtt lehetőségünk szerint szoptassuk a vagy ennek hiányában a ma már nagyon jó minőségű tápszerrel tápláljuk a csecsemőt. A kisbabáknak 6-12 hónapos között naponta 500-600 ml anyatejre vagy tápszerre van szüksége.

Rengeteg anyukával találkozunk a munkánk során, így folyamatosan keressük azokat a praktikákat, amik az újdonsült családoknak a legtöbbet segítenek. Ebben a cíkkben megmutatjuk a leghasznosabb ötleteket, amiket úgy gondoljuk, hogy neked is érdemes kipróbálnod.

A lázmérő az a termék, amire minden édesanya úgy gondol, hogy reméli, sosem lesz rá szükség. Azonban, ha mégis előfordul, hogy a kicsinek felszökik a láza, jó, ha tudjuk, pontosan mennyinél is jár, mikor van bármilyen további teendőnk.