Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2021.09.16 13:55

Anyatejes táplálás a MAM segítségével

anyatej
babaetetés
mellszívó
bimbóvédő
melltartóbetét
Szűrés törlése
Anyatejes táplálás a MAM segítségével

A Mam 2 az 1-ben elektromos mellszívó tökéletes választás, ha gyorsan, könnyedén és diszkréten szeretnéd lefejni az anyatejet. Két egyszerű mozdulattal kézi mellszívóvá alakítható. Hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el az anyatejetaz emlőkből. Tölthető akkumulátora biztosítja számodra, hogy bárhol, bármikor használhasd. A készülék kétfázisú: stimuláló és fejő üzemmódja is van. A stimulálással serkentheted az agyban az oxitocin termelődést, ami segíti a tejtermelődést.

Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.

A fejő mozdulatok pedig gyorsan, de gyengéden támogatják az anyatej kinyerését. A szívóerősséget 9 különböző fokozatban szabályozhatod. Ergonomikus formájának köszönhetően használata egyszerű, és csendes működtetéséből adódóan ideális otthonra, munkahelyre, de akár utazáshoz is. Puha tölcsérbetéte garantálja a biztonságos tartást, és kellemes érzést nyújt a bőrödnek. Jár hozzá egy tölcsérfedél is, ami védi a szívófejet a portól a szoptatások közötti időszakban. Összeszerelése, szétszedése és tisztítása gyorsan és könnyen kivitelezhető. 2 darab Mam Easy StartTM Anti-Colic cumisüveg tartozik hozzá: 130 ml-es és 160 ml-es kiszerelésben. És 2 db 120 ml-es anyatejtároló pohárat is tartalmaz.

Megnézem

MAM tároló poharak

A tejtároló poharak az anyatej és egyéb bébiétel hűtőben történő higiénikustárolására alkalmas. A fedél szorosan zár, ezért utazáskor is használható. Könnyedén rácsavarható a MAM mellszívóra, a cumisüveget használva adapterként, így az anyatej közvetlenül a pohárba fejhető le. A fejés dátuma feltüntethető a tárolóedény oldalán található 2 részre osztott területre. 

MAM kézi mellszívó cumisüveggel

Ergonomikus formájának köszönhetően használata egyszerű, és csendes működtetéséből adódóan ideális
otthonra, munkahelyre, de akár utazáshoz is. A puha tölcsérbetét gondoskodik a biztonságos tartásról, emellett kellemes érzést nyújt a bőrnek a maximális kényelemért. Összeszerelése, szétszedése és tisztítása gyorsan és könnyen kivitelezhető.

 

MAM MELLTARTÓBETÉT

Ultra vékony - láthatatlan - csak 2 mm. Maximális felszívóképesség a hosszantartó jó közérzet érdekében. A folyadékot a belső réteg gyorsan és biztonságosan szívja fel. A külső oldal száraz és puha marad. Szellős légáteresztő
réteg, a kellemes komfortérzet érdekében megelőzi a bőr irritációját és a mellbimbó gyulladását. A nagyobb ragasztófelület és az anatómiai forma miatt biztonságosabb rögzítés.

MAM BIMBÓVÉDŐ

A természetes alaknak és a bőrhöz hasonló felületnek köszönhetően a gyermek könnyen tud szopni a bimbóvédő segítségével. A pillangó-alak és a leheletvékony anyag miatt a megszokotthoz hasonlóan érezheti a mell puhaságát és illatát. A külső oldalon lévő kis mélyedések elegendő levegőt engednek a baba puha bőréhez. 2 méretben kapható. 2 db mellbimbóvédőt tartalmaz sterilizálható tárolódobozban. 

Milyen szempontok szerint válasszunk mellszívót?

 

ELSŐDLEGES SZEMPONT A VÁLASZTÁSBAN, HOGY KÉZI VAGY GÉPI KÉSZÜLÉKET VÁSÁROLJUNK-E. ELŐBBI AKKOR LEHET HATÉKONY, HA CSUPÁN KISEBB MENNYISÉGET KELL A SZOPTATÁSOK UTÁN LEFEJNÜNK. A MANUÁLIS MELLSZÍVÓK HÁTRÁNYA, HOGY A GYAKORI HASZNÁLAT SORÁN ERŐSEN TERHELIK A KEZEKET, AKÁR ÍNHÜVELYGYULLADÁS IS KIALAKULHAT MIATTUK. ELŐNYÜK VISZONT, HOGY OLCSÓBBAN ELÉRHETŐK, KICSIK, PRAKTIKUSAK, BÁRHOVÁ MAGUNKKAL VIHETJÜK ŐKET.

Ha sokkal több tej termelődik, mint amennyit a kisbaba meg tud enni, akkor érdemes beruházni egy elektromos mellszívóra. Ezek a készülékek kíméletesen és gyorsan távolítják el a maradék anyatejet, megkönnyítve az édesanyák mindennapjait. A másik lényeges szempont, hogy egyfázisú vagy kétfázisú legyen-e a készülék. Ennek főleg akkor van jelentősége, hogyha kevés tej termelődik, és szükség van a tejleadás megtámogatására. Ha egyfázisú kézi mellszívót tudunk csak beszerezni, akkor is tudjuk serkenteni vele a tejképződést úgy, ha apró, pici, gyors mozdulatokkal működtetjük a készüléket, ám ez még fárasztóbb lehet a kezünknek. A kétfázisú kézi és elektromos típusok, ezzel szemben képesek stimulálni a tejáramlást, anélkül hogy az nekünk bármiféle erőfeszítésünkbe kerülne. Nagyon fontos, hogy olyan mellszívót keressünk, aminek megfelelő szervízháttere van, illetve
amihez kaphatók pótalkatrészek is. Emellett lehetőleg lehessen többféle méretű szívófej közül választani a mellszívóhoz, hiszen, ha a tölcsér nem illeszkedik tökéletesen a mellünkhöz, akkor nem lesz jó a vákumképződés, és nem tudjuk hatékonyan lefejni a tejet. A tölcsérnél továbbá figyeljünk rá, hogy puha pereme vagy párnázott kialakítása legyen, mert ez is hozzásegít bennünket a kényelmes és hatékony használathoz. Fontos, hogy milyen üvegből etetjük a babát, ugyanakkor ne ez alapján döntsünk egyik vagy másik termék mellett. A készülék iránt köteleződjünk el, és a lefejt tejet inkább öntsük át etetéskor az általunk legjobbnak ítélt cumisüvegbe. 

Mellszívó kínálatunkat IDE KATTINTVA megtekintheted.