Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Wc szűkítő, bili, fellépő

WC szűkítő, bili, fellépő

Ebben a kategóriában mindent megtalálsz, ami a biztonságos fürdőszoba-használathoz szükséges, legyen szó akár a szobatisztaság kapcsán WC szűkítőről vagy biliről, akár a kézmosáshoz elengedhetetlen fellépőkről. 

Ahhoz, hogy gyermekünk hatékonyan vegye az akadályokat, és biztonságos keretek között önállósodhasson, feltétlenül szükség van olyan eszközökre, amelyek ezt lehetővé teszik. Termékeink folyamatosan frissülnek, így naprakész mesés designokkal segítünk meghozni a kedvet a pelenka elhagyására és a kézmosásra!

Nézz szét kínálatunkban, kérdezd munkatársainkat, hogy gyermeked a lehető legjobbat kapja!

A NiKiCa Bababolt létrehozásakor minden lehetséges szempontot figyelembe vettünk. Import termékeink, melyeknek a minősége folyamatos ellenőrzés alatt áll, kedvező áron kaphatóak. Több, mint hatszáz négyzetméteres üzletünkben minden megtalálható, ami a fogantatás első pillanatától egészen óvodás korig szükséges lehet akár a baba, akár az anya számára! 

Hatalmas raktárról is gondoskodtunk, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy az általad kiválasztott termék hiánycikk. És ha ez még nem lenne elég, vár rád a folyamatosan frissített webshopunk, ha úgy érzed, számodra az online vásárlás a legfontosabb. Nézd meg kínálatunkat, élvezd a babavárást és/vagy gyereknevelést a mi termékeinkkel!

A fellépők fontossága

A fellépők használata már jóval a szobatisztaság elérése előtt nagyon hasznos. Hányszor kellett ügyeskedni, hogy megmosd a totyogód kezét? Vagy épp ha a konyhában szeretett volna segédkezni, hány instant szívinfarktust hordtál ki lábon, amikor megbillent a székkel?

Hogy biztonságosan elérje a mosdót és a konyhapultot, érdemes legalább egy fellépőt beszerezni, de ha találsz több olyan darabot, ami a gyermeked szívének kedves motívummal van ellátva, akkor ne habozz akár kettőt vagy hármat is választani!

Ahogy a gyermeked fokozatosan ráérez az önállóság ízére, rögtön máshoz is megjön a kedve!

Sok édesanya által rettegett téma a szobatisztaság, hiszen általában ez az óvodai érettség fokmérője is, túl a rengeteg kimondott vagy ki nem mondott elváráson. Míg csecsemőkorban a szoptatás, úgy később a szobatisztaság lesz az, amit mindenki firtatni fog, és amihez mindenkinek lesz egy szuper tanácsa!

Mi most mégis azt mondjuk, ne hallgass másra, csak saját magadra, az anyai megérzéseidre, és természetesen a babád jelzéseire!

A szobatisztaság első lépései - segít a WC szűkítő és a bili

Előre fontos leszögezni, hogy minden gyermeknél máskor jön el a szobatisztaság ideje. Van, aki már két évesen, van, aki csak 3 évesen, vagy még később lesz szobatiszta.

Ne stresszeld hát magad és a gyermeked, ellenben biztosíts neki minden eszközt, ami szépen rávezeti őt a WC használatára.

 

Fiús, lányos, mesés, állatos bilik és WC szűkítők egész serege vár rátok, így biztosan találtok olyan bilit vagy WC szűkítőt, ami a gyermeked kedvét is meghozza a pelenka elhagyásához.

 

Sokszor elég egy kis játékosság, egy kedvenc mese, és a gyermek játszva tanulja meg, hogy a pelenka nem örök!

 

Csak semmi erőszak!

 

Sok embernek maradtak meg kósza emlékei arról, ahogy az akarata ellenére WC-re kellett ülnie, vagy épp olyan ételt kellett megennie, amit ki nem állhatott.

 

Szerencsére ezek az elavult nevelési elvek egyre jobban kopnak ki a köztudatból, és egyre jobban próbálunk a gyerekünk igényei szerint cselekedni.

 

Ha úgy érzed, kicsit nehezebb az indulás, akkor bátran hozd el hozzánk a gyermeked, válasszatok együtt, és máris nagyszerűen indul a szobatisztává válás folyamata!