Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Játszócumi

Játszócumi

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami cumival, játszócumival kapcsolatos, legyen szó akár magáról a cumiról, akár annak tárolásáról, akár a biztonságos használatáról. Mivel folyamatosan fejlesztik a gyártók a saját cumikínálatukat, így a választható cumik listája a mi webshopunkban és a raktárunkban is bővül.

Ha valamelyik cumi, cumitartó vagy esetleg cumicsipesz nagyon elnyeri a tetszésed, érdemes betárazni belőle. Ha egy darab elveszne, akkor sem lesz belőle gond. Nézz szét kínálatunkban, válassz a babádnak saját belátásod szerint, ahogy te a legjobbnak ítéled meg!

A NiKiCa Bababolt azért jött létre, hogy minél jobban megkönnyítse a kismamák dolgát. Akár várandósan, akár kisbabával, akár totyogóval indulunk útnak, nem egyszerű dolog a vásárlás, és sajnos pillanatok alatt csaphat át rémálommá a körút. Ezt megelőzendő hatszáz négyzetméteres üzletünket praktikusan úgy rendeztük be, hogy minden megtalálható legyen, amire már akár a fogantatás pillanatától szükségetek lehet. 

Ha azonban az internetes vásárlást preferálod, akkor ugyanazt megtalálod a webáruházunk virtuális polcain, így akkor és úgy vásárolhatsz, amikor és ahogyan neked kényelmes. A lényeg változatlan marad: prémiumminőségű, vásárlóbarát áron szerezheted be magadnak és gyermekednek a komfortos és biztonságos élethez szükséges dolgokat.

Az örök kérdés: kell cumi vagy sem?

Ez is a gyereknevelés, a babagondozás témakörének egyik legtöbbet vitatott és legélesebb párbeszédeket kiváltó pontja. Sokan állandó jelleggel cumit adnak a babájuknak, mások az éjszakázást próbálják átvészelni vele.

Egy dolgot azonban fontos tudni ezzel kapcsolatban. A cumi használata káros hatással lehet a szopási technikára, azaz ha szeretnéd hosszan szoptatni a babádat, akkor érdemes kétszer is meggondolni, hogy adsz-e neki cumit.

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, főként többgyermekes családokban, ahol nem tud az édesanya mindig cumiként is funkcionálni, olyankor jön jól az éjszakai cumi, vagy a játszócumi. És ezzel nincs is semmi baj.

Ha a cumi, vagy a játszócumi mellett döntesz

Akkor sem vagy rossz anya, sugalljon bármit az internet, a különböző csoportok a közösségi médiában, vagy akár a saját rokonságod valamely tagja. Te tudod, mire van a babádnak szüksége, nem más.

Az édesanyai lét egyik meghatározó érzése a kétségek közötti gyötrődés. Az édesanyák bármennyire is szeretnének jól cselekedni, szinte mindig kételkednek magukban, összehasonlítják magukat más édesanyákkal, babájukat más babákkal.

Te ne tedd! Te vagy a gyermeked édesanyja, hallgass az ösztöneidre, figyeld meg a babád reakcióit, viselkedését, és bízz magadban, jól fogsz dönteni! Ha cumival, akkor cumival, a lényeg, hogy boldog és elégedett légy te is, valamint a babád is.

Ha a cumi mellett döntöttél, ne add alább, itt is add meg a babádnak a legjobbat, és válassz neki a játszócumik közül!

Hogyan válasszak?

A cumitartót és a csipeszt talán a legkönnyebb kiválasztani, hiszen a fiús és a lányos színvilág közti különbség az egyetlen meghatározó döntési paraméter.

Ellenben ha a cumira, játszócumira kerül a sor, ott már több körülményt figyelembe kell venni, amikor választani készülsz. Természetesen itt is tudsz szűrőt alkalmazni, így be tudod állítani, hogy milyen célra keresel cumit, mennyi idős babának szánod. 

Továbbá tudod márkára és árkategóriára is szűkíteni a keresést, de még akár azt is megadhatod, hogy hány darabos kiszerelést szeretnél a kosaradba tenni.

Láthatod tehát, hogy kényelmesen válogathatsz, ha viszont mégis elakadnál, fordulj hozzánk bizalommal!