Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babagondozás és ápolás

Babagondozás és ápolás

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, amire egy kisbabás családban szükség lehet a babagondozás és ápolás során. Fontos, hogy a gyermek jól ápolt, egészséges bőrű legyen, hogy megfelelően steril eszközökkel gondozzuk őt, és ha a súlygyarapodás némi aggodalomra ad okot, akkor jó minőségű, érzékeny mérleggel tudjuk monitorozni a súlyának alakulását. Itt találsz továbbá mindent, ami betegség esetén nagyon jól jöhet. Például gyermekeknek kialakított hőmérők, orrszívók és párásítók lesznek a segítségedre abban, hogy a babád mihamarabb újra visszanyerje az egészségét.

Mivel folyamatosan keressük az újabb és újabb termékeket, ezért kínálatunk folyamatosan bővül, hogy lehetőséged legyen arra, hogy a babádnak a legtökéletesebb megoldást válaszd! 

 

A NiKiCa Bababoltot azért hoztuk létre, hogy a kismamák és az édesanyák a lehető legkényelmesebben tudják összeállítani a babakelengyét mielőtt a baba megszületik. Igen nagy előny, hogy nem kell boltról-boltra vándorolni, hanem a 600 nm-es üzletünkben minden megtalálható. Ugyanakkor ha valaki otthonról szeretné intézni a bevásárlást, könnyen kezelhető webshopunk szintén használható, és még a boltig sem kell elfáradni a termékekért.

Mivel javarészt import termékeket forgalmazunk ellenőrzött partnereink révén, így árban is barátibbak vagyunk, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne lenne széles a választék. Tekintsd meg kínálatunkat, és szerezz be mindent nálunk, ami a babádnak még hiányzik!

Az ápolt baba

Amennyire picik a babák, annyira sok mindent igényelnek. Így bár elsőre úgy tűnhet, gyerekjáték az ápolásuk, gondozásuk, amikor már ott van a kezedben az újszülötted, rájössz, hogy nem eszik olyan forrón a kását.

Nyilvánvalóan mindenki tudja, hogy mik a legalapvetőbb termékek, így a habfürdő, babaolaj, fésű, kefe, körömvágó olló, fogkefék és fogkrémek nem okoznak igazi meglepetést.

Ugyanakkor sokan csak a hazamenetel után szembesülnek azzal, hogy nem tudnak mivel fertőtleníteni, esetleg nem tudják megmérni, mennyit szopizott a baba. Ahhoz, hogy ezek gördülékenyen tudjanak menni, a megfelelő eszközökre van szükség, ezért mindenképpen érdemes barátokat, rokonokat, védőnőt megkérdezni a javaslatokról, de nálunk a bababoltban is szakszerű segítségben lehet részed. Hidd el, ezeknek a kütyüknek kifejezetten nagy jelentőségük van abban, hogy az első otthon töltött napok idegeskedés nélkül, meghitten és gördülékenyen teljenek!

A beteg baba gondozása

Ha azt gondolod, hogy az egészséges baba ápolása nem egyszerű, akkor a beteg babák még inkább próbára teszik a szülőket. 

Elég egy nagyobb testvértől benyelt vírus, és máris napokig aggódhatunk, hogy sikerült-e minden váladékot leszívni, lázas-e még a pici, és ha igen, jól mértük-e.

Ahhoz, hogy ezt az embert próbáló időszakot a lehető legkevesebb sírás és rohangálás nélkül megússzátok, nagyon hasznos, ha van otthon orrszívó készülék, párásító és lázmérő. Természetesen mind kifejezetten a babák számára fejlesztve, és kizárólag általuk használva. 

Nektek megvan már minden, ami a babaápolás és gondozás során kellhet? Ellenőrizd az otthoni készletedet a webshopunk alapján! 

Babagondozás és ápolás: hogyan válasszak?

Biztosan sejted, hogy mindenből rengeteg féle van, így igazán csak azt tudjuk javasolni, hogy minél több véleményt hallgass meg egy-egy termékről, és kérd munkatársunk segítségét is, így első kézből értesülhetsz a felhasználói információkról!

Hogy még többet segítsünk a választásban, többféle szűrőt állíthatsz be termékcsoportonként, így tudsz márkára, színre, ajánlott korcsoportra, funkcióra szűrni, így könnyebben el tudsz igazodni a termékek között.

Ha pedig bármi kérdésed adódik, munkatársaink állnak a rendelkezésedre!