Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Etetőszékek

Etetőszékek

Ebben a kategóriában találsz meg minden etetőszéket, ami a kínálatunkban szerepel. A klasszikus etetőszéktől kezdve, a székmagasítón át minden típusú etetőszék megtalálható a kínálatunkban, így biztosan megtalálod azt, ami a babádnak és neked is a legjobb.

Ahány baba, annyiféle igény felmerül, de egy közös: mindenki eszik, és mindenki a lehető legkényelmesebben szeretné elfogyasztani az ételét. Az anyukák pedig komfortosan szeretnék elkezdeni a babájuk hozzátáplálást. A folyamatos fejlesztéseknek hála mindig újabb és újabb etetőszékekkel gazdagodik a kínálatunk, így valóban van miből válogatni. Nézz körül nálunk!


27termék
 
27termék

A NiKiCa Bababoltnak már az alapítása óta nagy erőssége, hogy nemcsak egy szegmensére koncentrál a babakelengyének, hanem a születéstől kezdve egészen az óvodáskorig megtalálható minden, amire egy babának szüksége lehet. 

Éppen ezért nem kell folyton üzleteket keresgélni, babád fogantatásától kezdve be tudsz szerezni nálunk minden kismamának és babának való terméket. Hatszáz négyzetméternyi üzlet, valamint egy hatalmas webáruház áll a rendelkezésedre, hogy mindig mindenetek meglegyen. 

Sőt, további előny, hogy a vásárlásaid alkalmával gyűjthetsz pontokat, melyek az amúgy is nagyon kedvező árakból további kedvezményeket jelentenek. Tégy próbára minket, vásárolj babakelengyét nálunk!

A hozzátáplálás első lépése az etetőszék kiválasztása

A legtöbb édesanya tűkön ül, hogy mikor kezdheti el a babája hozzátáplálását, azaz mikor kezdheti bevezetni őt az ételek, italok, illatok, ízek és anyagok világába.

Természetesen ez nemcsak annyiból áll, hogy kedvünk szerint elkezdjük adni neki az ételeket, hanem nyomon követve az éppen aktuális ajánlásokat, lépésenként vezetjük be a zöldségeket, a gyümölcsöket, a húsokat, a gabonatermékeket és a tejtermékeket.

Ehhez természetesen megfelelő eszköztár is szükségeltetik, így fel kell szerelkeznünk előkéből, kanálból, pohárból, tálból, ételtárolókból, de talán a legfontosabb mind közül, etetőszékből.

Bizonyára már te is nézelődtél a témában, és látva az elképesztően széles kínálatot úgy érzed, hogy elvesztél, és fogalmad sincs melyiket válaszd a gyermekednek. Most ebben próbálunk neked segíteni.

Milyen a jó etetőszék?

A főbb pontokat összeszedtük neked:

 

  • Fontos, hogy legyen tálca része, hogy gyermeked saját maga is tudjon kísérletezni az ételekkel.
  • Jó, ha lehet dönteni előre és hátra egyaránt.
  • Legyen állítható a magasság, hogy egészen totyogó koriáig kiszolgálja a gyermeked.
  • Legyen könnyen takarítható. A babák a nem létező résekbe is képesek ételmaradékot juttatni, így nagyon résen kell lenni a választásnál.
  • Elengedhetetlenül fontos, hogy legyen benne biztonsági öv, mert bár sosem szabad magára hagyni a babát az etetőszékben, azért fő a biztonság!
  • Legyen lábtartója. Fontos, hogy a babád már egészen a kezdetektől el tudja érni a talpával az etetőszék lábtámláját, mert csak úgy fog komfortosan ülni.

Gondolj csak bele a helyébe! Te tudsz kényelmetlen testhelyzetben jó ízzel enni? Ugye neked sem menne? Nos, a babádnak sem, ezért ne a színre és az árra tekints fő választási kritériumként, hanem azt is vedd figyelembe, hogy milyen kényelmesen tud benne ülni a gyermeked. 

Ha kell, próbáljatok ki több etetőszéket az üzletünkben is, ahol számos egyéb holmit találsz a babaetetés és a babaitatás kategóriájában.

Hogyan válasszak? 

Az etetőszékek kategóriáján belül megkönnyítettük számodra a válogatást, hiszen tudsz színre, méretre, kedvenc márkákra, sőt akár funkcióra is szűrni, így pontosan láthatod, hogy milyen etetőszékek közül tudsz választani.

Ha el tudsz jönni személyesen, mindenképpen ajánlott kipróbálni, hogy a babádnak tetszik-e egy-egy ülés, elvégre ő fog benne lakomázni. Válasszatok együtt, válasszatok jól, és egyetek jóízűeket!