Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babakocsik

Babakocsik

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami babakocsival kapcsolatos.
Az egyik legdrágább, ugyanakkor leghosszabb ideig használt darab minden baba és kismama életében, így fontos, hogy jól válassz.
Kizárólag ellenőrzött partnerek termékeit forgalmazzuk, hogy neked a minőségre már ne kelljen külön figyelni!

A NiKiCa Bababoltban szakértői segítséggel várunk, hogy megtaláld azt a babakocsit, ami a babád születésétől kezdve egészen totyogókorig el tud kísérni benneteket.
Kínálatunk folyamatosan bővül, kereshetsz márka és életkor szerint, de lehetőséged van közvetlenül a babakocsi-kiegészítőket is megnézni.
Kellemes válogatást! 

A NiKiCa Bababoltban mi abban hiszünk, hogy minden kismama és baba megérdemli a kiváló minőséget, így üzletük indítása óta különös figyelmet szentelünk annak, hogy csak prémium minőségű termékeket forgalmazzunk, ezzel könnyítve az édesanyák és a gyerekeik életét. A minőség mellett fontosnak tartjuk, hogy meghirdetett termékeink valóban elérhetőek legyenek, így méretes raktárral szerelkeztünk fel, hogy biztosan meg tudd venni azt, amit kinéztél magadnak. Több mint 600 nm-en várjuk az édesanyákat és a gyermekeiket, hogy szakszerű segítségünkkel azzal távozzanak a boltból, amire leginkább szükségük van!

 

Babakocsi, az egyik alappillér

Az egyik legfontosabb alapeleme minden babakelengyének a babakocsi.  Amikor tapasztalatlan első gyerekesként végignézzük a babakocsik kínálatát, hirtelen nem is tudjuk, mihez kapjunk. Talán a szín az egyetlen, amiben biztosak vagyunk. A babakocsi rendkívüli jelentőséggel bír, hisz általában az újszülöttek kosaras változata egyben a biztonsági gyermekülés is, amely már rögtön a kórházból kiérve használatba kerül.

Fontos hát, hogy megfelelő minőségű legyen, hiszen egyrészt a gyermeked biztonsága a tét, másrészt ha már egy vagyont áldozol babakocsira, akkor jó, ha éveket kibír, és több életkorban is képes ellátni a megfelelő funkciót.

Szakértelemmel bíró eladóink készséggel állnak rendelkezésedre, ha úgy érzed, elvesztél a lehetőségek tengerében.

Mire figyeljek?

Minden szülő tudja, hogy egy jó babakocsi aranyat ér. Átsegít a nehéz napokon, sokszor nehéz éjszakákon is.

Összeköt a külvilággal, hisz egy jó babakocsival élmény nekiindulni a világnak. 

Alig van olyan gyerek, aki ne szeretne babakocsiban aludni, így mindenképpen fontos, hogy kényelmes legyen.

Fontos eldönteni, hogy melyik változatot keresed:

 

  • Iker- és testvérbabakocsit ajánljunk, ha egyszerre több gyerek szállítását kell így megoldani.
  • Multifunkciós babakocsink háromféle funkcióban tud működni, így sokáig használható.
  • A sportbabakocsikat pedig a nagyobbacska gyermekeknek ajánljuk, akik már járnak ugyan, de hosszabb távot nem tudnak megtenni még a két kis lábukon.

Fontos tudni, hogy hol fogod használni: nem minden babakocsi bírja a murvás, aszfalt nélküli utakat, így mindenképp érdemes ebbe az irányba is tájékozódni.

Mindenképp figyelj oda a szállíthatóságra, a tárolhatóságra, hisz évekig fogod cipelni és kerülgetni hű társad.

Ha úgy érzed, már tudod, mit keresel, kattints és nézz szét webáruházunk babakocsi-kínálatában!

 

Hogyan válasszak?

Azontúl, hogy mindent egy főkategóriába gyűjtöttünk neked, igyekeztünk tovább segíteni: válogathatsz márka, funkció és életkor szerint. Sőt, tovább szűkítheted a kört szín szerint, valamint megnézheted, melyik a legpénztárcakímélőbb változat. Így biztosan csak azokat kell átnézd, amik közül tudsz választani. Annyi minden feladat hárul már egy kismamára is, hogy mi igyekszünk minél több terhet levenni a várandós vállakról.

Kellemes időtöltést a babakocsik világában!