Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Autósülés, ülésmagasító

Autósülés, ülésmagasító

Az autósülés, ülésmagasító kategóriában találhatsz meg mindent, ami a gyermeked biztonságos utazásához szükséges. Hosszú évek óta törvény írja elő, hogy csak a gyermek korának és súlyának megfelelő, biztonságos autósülésben lehet gyermeket szállítani. 

A választék hatalmas, sőt folyamatosan bővül. Hogy ne érezd magad elveszve, hogy biztosan a megfelelő autósülést vagy ülésmagasítót válaszd, szakembereink készséggel állnak a rendelkezésedre. Gondoskodj arról, hogy gyermeked út közben is maximális biztonságban legyen!

A NiKiCa Bababolt baba- és kismamatermékek széles választékával várja a (leendő) szülőket. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy csak ellenőrzött, megbízható gyártók termékeit forgalmazzuk, hiszen minden szülő legféltettebb kincse a gyermeke. Már a fogantatás pillanatától a legjobbat szeretné neki mindenki megadni, így szakértő csapatunk ebben áll a rendelkezésedre. 600 nm-en elterülő áruházunkban minden termékünket megnézheted, és szakértelemmel rendelkező eladóink a segítségedre lesznek, hogy melyiket válaszd, melyik darab lesz a legideálisabb nektek.

Biztonságban az első pillanattól

Ki ne emlékezne szülőként arra a pillanatra, amikor az újdonsült édesapa oldalán, kezében a hordozóban békésen szendergő újszülött gyermekünkkel elhagyjuk a kórház biztonságot nyújtó falait, és megkezdjük közös életünket a sokszor veszélyes és zord világban.

Amikor először betesszük gyermekünket az autóba, a megszokottnál jóval óvatosabban és körültekintőbben vezetve vesszük hazafelé az irányt, vigyázva a kisded álmát és testi épségét.

Magyarországon hosszú évek óta kötelező jelleggel írja elő a KRESZ vonatkozó része, hogy gyermeket csakis a számára megfelelő biztonsági ülésben utaztathatunk.

Számtalan történetet hallunk gondatlan és felelőtlen szülőkről, akik az ölükben utaztatják a gyermeket, és egy kisebb koccanás is tragédiába torkollik. 

Mondanunk sem kell, nálunk szigorúan ellenőrzött gyártók termékei találhatók meg, és tesztek sora alá vetett ülésekkel várjuk a szülőket, hogy együtt gondoskodjunk a gyermekek biztonságáról.

Mire kell ügyelni az autósülés, ülésmagasító kiválasztásakor?

Míg az újszülöttek menetiránynak háttal, szinte teljesen fekve, hordozóban utaznak, mely mostanság legtöbbször a babakocsi levehető része, addig a nagyobbaknak már a menetirányba fordított ülések sora a megfelelő választás, mígnem elérkezünk korban és súlyban az ülésmagasítóig.

Sokszor tapasztaljuk, főként kezdő szülők esetében, hogy az ezerféle biztonsági ülés között elvesznek, ami teljesen érthető.

Ezért vagyunk mi: hogy a szükségleteknek, az anyagi kereteknek és az ízlésnek megfelelő variációkat bemutassuk, és te kiválaszthasd a legtökéletesebb biztonsági ülést gyermekednek.

Hogyan vásároljak?

Mivel a gyermeked életkorát, súlyát úgyis betéve tudod, így az autód fajtája lesz még fontos információ. Régebbi és újabb típusú autókhoz más-más kapcsolódást alkalmaznak a gyártók, és ezt azért fontos szem előtt tartani, mert nem minden autósülés illeszthető be minden autóba.

Ha ezek megvannak, akkor a főkategórián belül ki tudod választani, hogy autósülést keresel-e vagy ülésmagasítót.

Tovább tudsz szűrni gyártó, életkor, súly és szín szerint is, sőt még árkategóriát is tudsz beállítani, így valóban csak azokat kell átnézned, amik közül ténylegesen választani tudsz.

Add meg a szükséges adatokat, és tedd gyermeked minden pillanatát biztonságossá velünk!