Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2023.08.29 11:18

Jó szolgálatot tesz a mosható melltartóbetét a szoptatás korszakában

Jó szolgálatot tesz a mosható melltartóbetét a szoptatás korszakában

A mosható melltartóbetét egy nagyon praktikus kellék a szoptatási ciklusban, mely megkönnyíti az anyukák mindennapjait. Az eldobható változathoz képest ez környezetbarát. Nem minden szoptatós anya használ melltartóbetétet, de vannak olyan helyzetek, amelyek szükségessé tehetik a mindennapos alkalmazását.

Valakinél olyan erős a tejleadó reflex, hogy akár a szoptatás végéig nélkülözhetetlen számukra a melltartóbetét használata. Másoknál viszont csak az elején van rá szükség, és van, akinél egyáltalán nincs.

A nyugalom és a magas komfortérzet nagyon fontos a szoptatás időszakában 

A nők életének egyik legcsodálatosabb időszaka a szülés utáni periódus, amit jó esetben meghitt családi közösségben töltenek a babájukkal. Ilyenkor bizonyos fokig mindenkinek megváltozik az élete, akkor is, ha nem az első gyermek érkezett a családba.

Gondoljunk csak bele, a már meglévő gyermek is egy újabb szerepbe kényszerül, hiszen ő lesz a nagytesó. Úgyhogy a baba születése mindenkinek egy új helyzet. A kényelem, a nyugalom ilyenkor rendkívül fontos az édesanyáknak, nehéz időszakon vannak túl. A várandósság és a szülés megviseli a testet és a lelket is. 

A szoptatás néha jár egy kis melléktermékkel, valakinek úgy beindul a tejtermelés, hogy akkor is csorog, amikor nem kellene. Ez kellemetlen és kényelmetlen lehet az anyának, főleg, ha nyilvánosan megjelenik valahol. Bár érthető az átázott melltartó és felsőruházat, de nem biztos, hogy az édesanyának nem okoz bosszúságot. 

A mosható melltartóbetét nagyon hasznos

Áruházunkban eldobható és mosható melltartóbetét is kapható széles választékban, érdemes átböngészni a kínálatot. A mosható változatok is több darabos kiszerelésben kerülnek forgalomba, így általában néhány csomag elegendő lehet, attól függően, hogy milyen erős a tejleadó reflex. 

Könnyedén és gyorsan tisztíthatók, úgyhogy folyamatosan rendelkezésünkre állnak, ha odafigyelünk arra, hogy időben ki legyenek mosva. Így nem fog kínos pillanatokat okozni a tej kicsordulása közösségben vagy nyilvános helyen sem. 

Stella mosható melltartóbetét dobozos kiszerelésben

A Stella mosható melltartóbetét 6 db-os kiszerelésben kapható, melyeket felváltva viselhetünk. 40 fokos vízben könnyen kimosható és fertőtleníthető is, vízszintesen kiterítve kell szárítani. Kívül csipketüll borítja a 100% pamut belső részt, amely nedvbiztos, vízzáró réteggel van ellátva. 

Ez a mosható melltartóbetét nagy fokú biztonságérzetet és kényelmet nyújt a szoptatós kismamák számára ebben az emlékezetes időszakban. Megnyugtató védelme jó érzéssel tölti el az édesanyákat, mert ezt viselve nem fog átázni a ruházat. 

A készletben található mosózsák megakadályozza azt, hogy a mosható melltartóbetét tönkremenjen a mosógépben. Ennek segítségével jelentősen megnövelhető ezeknek a termékeknek az élettartama. 

 

Mosható melltartóbetét vagy eldobható? Melyik jobb? 

Van, aki nem szeret bajlódni a mosással, nekik inkább az eldobhatót javasoljuk a mosható melltartóbetét helyett. Vásárlóink minden igényét igyekszünk kielégíteni, így széles kínálatot tartunk mindkét típusból. 

Ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, vagy elakadtál a vásárlásban, hívj minket telefonon 8 és 22 óra között bármelyik nap. E-mailben vagy chaten is felveheted velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy a legtökéletesebb kiszolgálásban és vásárlói élményben legyen részed.