Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babatakaró

Babatakaró

Ebben a kategóriában érheted el minden babatakarónkat. A kínálat folyamatosan változik, és bővül, így bármilyen stílusú babaszobát is álmodtál meg az újszülött babádnak, biztosan meg fogod találni a színben és mintában harmonizáló darabot. Fontos, hogy csak ellenőrzött termékek kerülnek a polcainkra, hogy babád valóban a legjobbat kaphassa!

Jóllehet a születés után sokan hálózsákban altatják a babájukat, azért a takaró fontos elem lehet a későbbiek során, így aztán nem mindegy, hogy milyen anyagút és mekkora méretűt választasz. Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd ki azt, amelyik számodra a legkedvesebb! 


55termék
 
55termék

600 négyzetméteres üzletünkben és természetesen a webshopunkban is szívesen látjuk azokat a nőket és férfiakat, akik szülői örömök elé néznek, és tökéletesen felszerelten szeretnék várni az újszülött érkezését. A pici babáknak rengeteg mindenre van szükségük, és nem mindegy, mennyi időt és főleg mennyi pénzt szentelünk a babakelengyének. 

Üzletünkben megtalálható minden, amire a legelső pillanattól szükség lehet, és nálunk azt sem kell fontolgatni, hogy melyik a minőségi darab, ugyanis mindegyik ellenőrzött, bevizsgált partnertől származik, így a minőséget mi garantáljuk, neked csak azt kell kiválasztani, hogy melyik babatakaró design tetszik a legjobban. Ha szeretsz hatékonyan vásárolni, akkor nálunk a helyed!

Babatakaró, ami biztonságot nyújt

Ki ne szeretne jól betakarózva álomba szenderülni? Még mi, felnőttek is jobban érezzük magunkat, ha alaposan betakarózhatunk, mintha takaró nélkül feküdtünk volna le aludni.

Mi természetesen már tudjuk, hogy a farkas akkor sem kapja el a lábunkat, ha az épp kilóg a takaró alól, de azért jobb óvatosnak lenni, és mindkét lábfejünket behúzni a védelem alá.

Nincsenek ezzel máshogy a kisgyerekek, sőt az újszülöttek sem. Minden ember, kortól függetlenül szereti, ha egy meleg réteg átöleli a testét, és biztonságot nyújt a világgal szemben. Míg régen a pólya volt a nagyon közkedvelt altatási segédeszköz, ma már inkább a hálózsák és a takaró segítségéhez folyamodnak a szülők.

Nem árt azonban feltankolni a takarókból. Hogy miért is? Mutatjuk! Kevés felnőtt gondol erre előre, ezért ez most nagyon hasznos tipp lesz!

Babatakaró más szerepben

Nyilvánvalóan jó, ha több babatakaró is van a háztartásban, így jut egy a babakocsis utakra, a nagyinál töltött órákra, és a kiságyban való alvásra is.

Igen ám, de érdemes még egy kicsit előrelátóbbnak lenni: rengeteg baba kezd el ragaszkodni a takarójához, és ruházza fel azt teljesen más szereppel. Onnantól kezdve a takaró már nem csak melegít, hanem társként megkönnyíti az elalvást, vigaszt nyújt a nehéz pillanatokban, és édesanyját helyettesíti, ha valamiért ő nem lehet ott.

Az ilyen takarók gyorsan koszolódnak, és még gyorsabban használódnak el, így ha látod, hogy valamelyik takaró új szerepkörben kezd feltűnni, érdemes belőle azonnal másikat beszerezni.

Nézz körül a kínálatunkban, ha szeretnél minőségi és édes babatakarót a gyermeked szobájába! 

Gyermekeink a legjobbat érdemlik!

Ugye, ehhez nem is férhet kétség? Ha te is így gondolod, akkor bátran tekints körbe takaróink között, ha lehetőséged van rá, gyere el személyesen az üzletünkbe, hogy bőrödön érezhesd a tapintását, és várd babádat a legtökéletesebb takaróval!

Hogy minél jobban megkönnyítsük a választásod, szűrhetsz árkategória, márka, funkció, szín és természetesen méret szerint is! Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!