Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kismama termékek

Kismamatermékek

Ebben a kategóriában találsz meg minden kismamaterméket, amire akár a várandósság, akár a gyermekkel otthon töltött idő alatt szüksége lehet az első napoktól egészen a szoptatás végéig egy anyukának.

Az áldott állapot első pár hete még nem sok változást hoz, de aztán, ahogy elindul a magzat fejlődése, úgy merülnek fel az igények újabb és újabb termékekre, amelyek a kismama biztonságát és kényelmét hivatottak szolgálni. Ha te is a babavárás örömteli hónapjai előtt állsz, vagy esetleg hamarosan szülni fogsz, akkor mindenképpen érdemes megtekinteni a kínálatunkat, hasznos dolgok várnak ott rád.

Talán nincs is fontosabb időszak egy nő életében, mint azok a hónapok, amikor a szíve alatt hordozza a gyermekét, és lassan édesanyává válik. Természetesen ilyenkor a legkiszolgáltatottabb is, hiszen tapasztalat hiányában sokan nem tudják, hogy mit és hol szerezzenek be. 

Annak érdekében, hogy ez minél kevesebb kismamával forduljon elő, a NiKiCa Bababolt hatalmas szakértelemmel bíró eladói rengeteg segítséget nyújtanak a vásárlóknak, hogy a lehető legoptimálisabb terméket szerezhessék be akár maguknak, akár a babájuknak. 

Mivel termékeink java része saját importból kerül beszerzésre, ezért az áraink is jóval barátibbak, ami nem feltétlenül jelent hátrányt akkor, amikor évekre kiesünk a munkaerőpiacról. Ha éppen beszerző körútra indulnál, megteheted ezt a 600 négyzetméteres üzletünkben, de a virtuális térben is bebarangolhatod a területet.

Kismamatermékek a várandósság hónapjaira

Az örömhír utáni első hetekben nem történik semmi olyan nagymértékű változás, ami azt indokolná, hogy bármi új dologra szükséged lenne, ám a második, majd a harmadik trimeszter gondoskodik arról, hogy érezd, változás van a testedben.

A kismamaruhákon túl a megduzzadt mellek, esetleg az előtej megindulása szükségessé teszi a melltartóbetétek használatát, a nagyra nőtt pocak pedig éjszakánként nagyon meghálálja a szopipárnás alátámasztást.

Az utolsó időszakban, amikor már a szülési csomagunkat állítjuk össze, újabb igények jelentkeznek. Egészségügyi szempontból fontos eszközök, valamint fehérneműtermékek egész sorára lesz szükségünk, akár természetes úton, akár császárral hozzuk világra a gyermekünket.

Annak érdekében, hogy ne legyen kapkodás, gondoskodj ezekről megfelelően a kellő időben.

Kismamatermékek a szülés utáni időszakra

Ha azt gondolod, hogy a szüléssel túlestél minden változáson, akkor tévedsz. A legnagyobb csak ezután jön, amikor beindul a szoptatás.

Bimbóvédők, mellszívók, anyatejtartó tasakok töltik majd meg a konyhapultot egészen addig, amíg bele nem tanultok a helyes szoptatási technikába, és be nem áll a kereslet és kínálat egyensúlya.

Azért, hogy a kezdeti nehézségeket ne tetézd, szerezd be a szükséges kellékeket még időben! Honlapunkon megtalálsz mindent, ami ekkor kellhet.

Hogyan válasszak?

Számtalan cikk, blogbejegyzés, közösségi médiában megjelenő poszt, tanulmány és könyv szól arról, hogy ahhoz, hogy a babánk boldog legyen, első körben szüksége van arra, hogy az édesanyja is boldog legyen.

Ez a boldog állapot pedig csak úgy érhető el, ha nem kell naponta kényelmetlenségekkel megküzdeni, hanem a lehető legkényelmesebben élheti meg az édesanya az amúgy sem egyszerű napokat.

Gondoskodj hát magadról rossz érzések nélkül, hiszen ezzel a babádról is gondoskodsz. Nyugodtan nézd meg az alkategóriákat, ahol további szűrőket alkalmazva fogod megtalálni a boldog babavárás kellékeit.