Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Pelenkázás

Pelenkázás

Ebben a kategóriában találsz mindent, amire csak a pelenkázás során szükséged lehet, történjék az akár az otthonodban, akár útközben. Mivel ez hosszú ideig szerves része marad a kisbabás életnek, ezért fokozott figyelmet érdemel, hiszen napjában többször elvégezve kiemelt jelentőségű, hogy minden kényelemben és higiénikus körülmények között menjen végbe.

Gondoltunk mindenre, így neked már nem kell törni a fejed, hogy mire lehet szükséged, elegendő csupán végigkattintani a kínálatunkat, és kiválasztani azokat a darabokat, amelyek stílusban és funkcióban szimpatikusak a számodra. Kellemes böngészést!

Már a NiKiCa Bababolt megnyitásától kezdve az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy az édesanyák és a gyermekek igényeit a lehető leghatékonyabban szolgáljuk ki. Éppen ezért döntöttünk a több, mint hatszáz négyzetméteres üzlet, a stabil és bevizsgált beszállítók, valamint az árakat reális szinten tartó importtermékek mellett. 

Így az édesanyák mindent megtalálnak nálunk, amire csak szükségük lehet, sőt, egy pillanatig sem kell kételkedni a forgalmazott termékeink minőségében, hiszen csak ellenőrzött partnerek termékeit árusítjuk. 

Az pedig, hogy főként importcikkeket találsz nálunk, azt is jelenti, hogy nem kell irreálisan magas árat fizetni egy-egy termékért cserébe. Nézz szét nálunk, kérdezd munkatársainkat, ha elvesznél a termékek rengetegében, és gondoskodj babádról a lehető legjobb módon!

A pelenkázás más otthon…

Természetesen otthonra is illik jó alaposan felkészülni, hogy amikor hazaérünk a kórházból, ne akkor kelljen kapkodni, átalakítani, bútort tologatni, és persze friss szülési sebekkel, hegekkel hajolgatni.

Már jóval a szülés előtt érdemes beszerezni a pelenkázót, rá egy kedves mintás vagy akár egyszínű pelenkázólapot, és persze gondoskodni kell a kisebb tárolókról, amikben elférnek a pelenkák, a törlőkendők, a popsikrémek és az egyéb babagondozással kapcsolatos eszközök, amelyeket csecsemők esetében fontos használni.

Külön téma, hogy a használt pelenkákat hol tároljuk, hiszen nem tudunk egyenként kifutni a kis csomagokkal a kinti szemeteshez, a konyhaiba kukába meg nem túl higiénikus dobálni, így érdemes egy jól záródó pelenkatárolóról is gondoskodni, amely jótékonyan magában tartja a kellemetlen szagokat.

Mondani sem kell, de pelenkával és törlőkendővel érdemes jól feltankolni, hiszen olyan fogyóeszközökről van szó, mint felnőttek esetében a WC papír. Ugye nem kérdés, hogy jó ötlet raktározni belőle, nem pedig az utolsó darabig halogatni a vásárlást?

És más a pelenkázás útközben

Fentebb taglaltuk, hogy mire érdemes figyelni, amikor otthon kerül sor a pelenkacserére, no de mi történik abban az esetben, ha útközben ér minket utol a tele pelus jelensége?

Annak érdekében, hogy soha ne torkolljon katasztrófába egy-egy orvosnál tett látogatás vagy éppen az ügyes-bajos dolgok intézése, feltétlenül használjunk pelenkázótáskát, amelyet minden indulás előtt csak fel kell kapni, és máris viszünk magunkkal mindent!

Nemcsak pelenka és törlőkendő kell. Ahhoz, hogy babád bőre higiénikus körülmények között maradjon, feltétlenül használj a pelenkázáshoz alátétet, akár az orvosi váróban, akár a bevásárlóközpontok baba-mama szobáiban, de még vendégségben is, hogy ne a gyermektelen párok kanapéját díszítse a babád pelusának a tartalma.

Mit gondolsz, mennyire vagy felkészült? Hiányzik valami a fentiek közül? Ha igen, akkor beszerző körútra fel!

Hogyan válasszak?

Ahhoz, hogy minél könnyebben pipáld ki a tételeket a listádról, több alkategóriát is létrehoztunk, ahol még további igényeidet is be tudod állítani, így válogathatsz méret, szín, minta, márka, kiszerelés és persze árfekvés szerint is.

Tekintsd meg kínálatunkat, és légy felkészült minden esetben!