Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Bababiztonság

Bababiztonság

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami a kisbabád biztonságáról gondoskodik a legelső pillanattól kezdve egészen addig, amíg el nem indul felfedezni a világot. Ma már számtalan eszköz kapható, amely segíti szülői szemünket és fülünket, így mindig tudsz rá figyelni.

Ha gondosan figyelsz gyermekedre, tudni fogod, milyen veszélyek leselkednek rá az otthonodban vagy épp menet közben, és ezen eszközök segítségével kiiktatod a balesetek potenciális forrásait, mielőtt bekövetkezik a baj. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy szülői léted minél hatékonyabban segítsük! 

 

A NiKiCa Bababolt jó pár éve azzal a céllal jött létre, hogy teljeskörűen kiszolgálja az édesanyák és a babáik igényeit a fogantatás első pillanatától kezdve. Legyen szó akár az édesanyák, akár a babák kényelméről, biztonságáról vagy ápolásáról, boltunk csakis ellenőrzött partnerek termékeit forgalmazza. Hogy mindig megtalálja mindenki a kiszemelt árut, több mint 600 nm-es üzlettel állunk a vásárlóink rendelkezésére. Mivel javarészt import termékeket forgalmazunk, így árban is kedvezőek vagyunk, hogy az anyagiak miatt egyetlen baba-mama páros se szenvedjen hiányt.

 

Bababiztonság több lépésben

Természetes anyai ösztön, hogy már a legelső pillanattól óvni szeretnénk gyermekünk életét. Amíg a pocakunkban növekszik, addig biztonságban tudjuk, bár már a magzati szívhangfigyelő ott is sokszor tud megnyugvást adni nekünk, de amint megszületik, és a kis szíve már a testünkön kívül dobog, megkezdődik egy egész életen át tartó aggódás.

Az első napokat, heteket a légzésfigyelők, a kamerás vagy kamera nélküli bébiőrök segítik, hiszen bármennyire is szeretnénk, nem tudunk minden pillanatban a babánkkal lenni. Ilyenkor tökéletesen jól jön, ha a légzésfigyelő jelez nekünk, vagy meghallunk minden apró neszt, esetleg látjuk is, hogy mi történik a kiságyban, míg kiszaladunk a mosdóba, vagy gyorsan kinyitjuk az ajtót valakinek.

Tágul a világ, növekednek a veszélyforrások

Ahogy növekszik a gyermekünk, egyre nagyobb területet fog belakni az otthonunkban, és olyan veszélyforrások bukkannak fel, amikre soha nem is gondoltunk volna. 

Feltétlenül érdemes akár már előre felkészülni ezekre, így akár nagy szakértelemmel bíró eladóink is tudnak abban segíteni, mire érdemes figyelni, amikor a babánk elkezd kúszni-mászni, totyogni, aztán rohanni.

Fiókzárak, sarokvédők, konnektorvédők, vezetékrendezők, mikró- és hűtőzárak és ajtórácsok segítenek abban, hogy gyermekünk ne férjen hozzá olyan fiókokhoz, szekrényekhez, amelyekben nem neki való dolgokat tárolunk, hogy ne juthasson el oda, ahol veszély leselkedik rá, például egy lépcső képében.

Amíg nincs gyerek a háznál, fel sem tűnik, mennyi mindenre kell odafigyelni, és hogy mennyire más szemszögből látják a gyermekeink az otthonunkat, mint mi magunk.

Természetesen nem csak az otthonunkban, de az autónkban is átalakul egy pár dolog: bekerülnek az árnyékolók, a babafigyelő tükrök, az autós rendezők, a nyakpárnák, az övvédők vagy akár már várandósan az övterelők.

Ha már tudod, hogy mit keresel, akkor a legjobb bababiztonsági cikkekért nézz körül a kínálatban!

Hogyan válasszak?

Hogy minél jobban megkönnyítsük számodra a választást, és lerövidítsük a keresési időt, a bababiztonság kategórián belül további három alkategóriát hoztunk létre, hogy kiválaszthasd, bébiőr és légzésfigyelőt keresel-e, otthonodat tennéd-e babakompatibilissé, vagy az autózáshoz keresel-e kiegészítő terméket.

Minden esetben tovább tudod finomítani a keresést, meghatározva, milyen árfekvésű terméket, milyen márkában, milyen színben és milyen funkcióval keresel.

Ha valaki, akkor mi igazán tudjuk, hogy gyermek mellett minden szabad pillanat ajándék, így minél jobban szeretnénk segíteni, hogy gyorsan tudj választani, és utána pihenhess.

Jó vásárlást, majd jó pihenést kívánunk neked!