Szűrés

TOP termékek

Facebook

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
5
5
9
4
3
5

Naptár

2021. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Webshop telefonszáma: +36704215669   Üzlet telefonszáma: +36704327419 vagy +3622784126

Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.
Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.

Nyugodt babavárást biztosító termékek

2020.12.13 19:08
Nyugodt babavárást biztosító termékek

A VÁRANDÓSSÁG IDEJÉN SZÁMOS VÁLTOZÁSON MEGY KERESZTÜL A NŐI TEST, ÉS EZEK A VÁLTOZÁSOK OLYKOR CSODÁLATOSAK, OLYKOR NEHEZEBBEN KEZELHETŐEK. SZERENCSÉRE LÉTEZNEK OLYAN TERMÉKEK, AMIK MEGKÖNNYÍTIK A NEHÉZSÉGEKET.

 

A test változása legelőször a melleken vehető észre. Sokszor feszülő érzést tapasztalunk, a melltartók, amiket korábban hordtunk, hirtelen szorítani kezdenek. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy beszerzünk egy kismama melltartót. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ráérnek majd a szoptatós melltartót megvenni, ám ez nem csak kényelmetlen, de egészségtelen is lehet. Ha túl szoros a fehérnemű, le kell cserélni egy megfelelőbbre. Ha szeretnénk egy kis időt nyerni, akkor eleinte akár egy melltartópánt toldó is elegendő lehet, az a néhány plusz centi kényelmesebbé teheti a már meglévő melltartóinkat.

Amikor elkezd nőni a pocak, az eddig hordott alsóneműk bizony szorítani tudnak hastájékon. Ezért fontos, hogy beszerezzünk néhány olyan darabot, aminek a hasi része rugalmasabb anyagú, és képes alkalmazkodni az egyre változó méreteinkhez. Még később, amikor már gyarapodik is a pocak és a baba, érdemes egy-két hastartós bugyit is vásárolni. Ezek segítenek megtámasztani a hasat, és leveszik a terhelést a derékról és a gerincről.

Javaslat: A fehérneműk és hastartó pánt méretének kiválasztásánál ajánlatos segítséget kérni az üzletben az eladótól, mert ahány gyártó annyiféle méretezés létezik. 

Ha a pocakkal való közlekedés nehézkessé válik, és úgy érezzük, a hátunk, derekunk túlzottan terhelve van, akkor különböző hastartó pántokkal, pocaktámaszokkal enyhíthetünk ezen. Az ilyen termékek legtöbbször tépőzárral szabályozhatóak, attól függően, éppen mekkora a hasunk. Ha állunk, sétálunk, megyünk valahova, érdemes tenni egy próbát egy pocaktartóval, sok esetben már néhány perc múltán érezni lehet a testünkre gyakorolt pozitív hatásait.

A várandósság során sokunknak megváltoznak az éjszakái is az idő előrehaladtával. Kényelmetlenné válhat az a pozíció, amiben korábban aludtunk. Erre nyújt jó megoldást a szoptatós vagy kismama párna használata. A szoptatós párna többfunkciós, később a nevéből adódó funkcióját látja el a legtökéletesebben, de alváshoz is nagy támogatást nyújthat. A kismama párnákból sokféle kapható, a hasunk alá helyezhető ék alakútól elkezdve egészen a pocak köré csatolható fajtáig. Igyekezzünk a legkomfortosabbat választani, és ha van lehetőség, nézzük meg a párna anyagát, tapintását, töltetét, ne csupán a szín vagy minta alapján döntsünk.

Ami inkább a lelkünknek kedvez, az a magzati szívhang hallgató. Ez egy olyan készülék, aminek köszönhetően meghallgathatjuk kisbabánk szívének dobogását az otthonunkban is. A magzat szívhangja megnyugtatja az édesanyákat, miközben felejthetetlen emlékeket is szerzünk vele az édesapának és a rokonoknak, barátoknak. A készülék használata biztonságos, segítségével akár minden nap meghallgathatjuk gyermekünk szívverését. Bizonyos termékek okostelefonnal is kompatibilisek, és akár rögzíthetjük is általuk a hangokat, ezzel örök emléket teremtve.