Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kisbaba, kismama? A jelszó, NiKiCa.
Csilla
2023.07.19 15:04

A kiságy lelke, a babaágynemű szett

A kiságy lelke, a babaágynemű szett

Amikor egy kis csöppség érkezik az életünkbe, az első időkben az ő igényei kötik le figyelmünket. Megveszünk neki mindent, ami a kényelméhez szükséges, amit jónak gondolunk, mint például az egyik legfontosabbat, a kiságyat, és a hozzá tartozó babaágynemű szettet. Sokan csak az ágy minőségére figyelnek, pedig legalább ugyanannyira fontos az is, hogy milyen textilek között alszik a gyermek.

Eleinte még szinte nem is csinál mást, mint eszik és alszik, ezt pedig többnyire a kiságyban teszi. Ezért kiemelt szerep jut az ágyneműnek, hogy a kicsi közérzete – s ezáltal a miénk is – minél komfortosabb legyen,. 

A minőségi alvás a pihentető alvást is jelenti egyben egy felnőtt ember számára is, nemhogy a pici babáknak. Ezt pedig kizárólag megfelelő környezetben tudjuk elérni. Áruházunk kínálatában található számos babaágynemű szett a legkisebbeknek, hogy gondtalanul aludjanak és kipihenve ébredjenek. 

Milyen típusú babaágynemű szett kapható nálunk? 

Alapvetően háromféle összetételű babaágynemű szett található webáruházunk kínálatában. Vannak a négyrészes, mindent magukba foglaló összeállítások, melyek tartalmaznak egy csodaszép baldachinos függönyt, egy íves kialakítású fejvédőt, egy lapos párnát a pici feje alá, valamint bélelt takarót. A háromrészes garnitúrának nem eleme ezek közül a baldachinos függöny, a kétrészesnek pedig a fejvédő sem, abban csak a párna és a takaró van. 

A kisbabáknak igazából nincs szükségük párnára, sőt, kifejezetten veszélyes lehet számukra, de a lapos párna kitűnő megoldás, ha nem akarunk egy textilpelenkát a fejecskéje alá tenni. Sokkal szebb látványt nyújt a gyönyörű ágyneműbe burkolt lapos párna, ami akár naponta cserélhető a nyálfoltok, vagy a bukások miatt. 

Pamut 4 részes babaágynemű szett

A bőrbarát pamutból készült 4 részes babaágynemű szett antiallergén töltettel van ellátva, így a kisbaba érzékeny bőre is biztonságban lesz. Elbűvölően kedves mintázata nagyon barátságos hatást kelt a bájos hangulatú babaszobában.

A szett része a baldachin függöny, mely nagyon mutatós darabja a bababirodalomnak. Az íves fejvédő elegánsan követi a kiságy vonalait, miközben védi a baba buksiját az ütődésektől, ha esetleg nagyon aktív lenne. A 40x50 cm-es lapos párna alkalmazkodik a kicsi igényeihez, óvja álmát és nem tartja természetellenes pozícióban a fejet, ami a gerinc betegségeihez is vezethetne.  A takaróban található 2 cm-es poliészter töltet is antiallergén, ami egészséges környezetet teremt a kicsinek. 

Ez a pamut babaágynemű szett egyszerűen tisztítható, 40 Celsius fokon mosható mosógépben, csak használjunk kímélő programot. Rendkívül magas minőségének köszönhetően mérete és színe is tartós marad. 

Mire van még szükség a babaszobában?

Szükség lesz még néhány ágyneműhuzatra is, fontos, hogy legyen tartalék, hátha történik valami kis baleset. Kisebb kiruccanásokhoz, a kiságyban, a szülői ágyban, vagy akár foglalkoztatáshoz egy nagyszerű termék a babafészek, amely segíti a kicsi pihenését.

A teljes sötétséget nem mindenki szereti, áruházunkban tüneményes éjszakai fényeket is találsz, melyek megszelidítik az éjszakánként a gyerekszobában ólálkodó “szörnyecskéket” is. Vásárolhatsz nálunk a pelenkázóasztalra való lapot is, amelyre huzatot is vehetsz áruházunkban. Ezekkel a babaszoba kellékekkel és különböző textíliák széles palettájával várunk, hogy berendezhesd álmaid babaszobáját, ami mindenki számára maximális kényelmet nyújt. 

Ha szeretnél valamit kérdezni, tedd meg bátran bármelyik elérhetőségünkön! Munkatársaink örömmel válaszolnak, professzionális tanácsokat adnak.