Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Mellszívók

Mellszívók

Ebben a kategóriában megtalálsz minden mellszívót, legyen szó akár kézi, akár gépi, akár ikerváltozatról. Mindegyik megbízható márka darabját megtalálod a kínálatunkban, így ha a márkahűség híve vagy, akkor sem kell lemondani az elvekről. Bár kevés édesanya gondol rá, hidd el, a szülést követő napokban, hónapokban nagyon nagy hasznát fogod venni a mellszívónak, így feltétlenül érdemes befektetni egy kiváló minőségű darabba. 

Nézz szét kínálatunkban, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb mellszívót, mely hatalmas segítséget fog nyújtani neked az első időszakban! Ne hagyd hát ki ezt a fontos segítséget, te és a babád is hálásak lesztek majd a mostani döntésedért!


21termék 121
21termék 121

A NiKiCa Bababolt alapítása óta két dolgot helyezünk előtérbe: a babákat és az édesanyákat. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden baba és minden édesanya a lehető legjobb termékekhez jusson hozzá a lehető legkényelmesebb módon és a lehető legjobb áron. 

A kényelmet akár a felhasználóbarát webshopunk, akár a több, mint hatszáz négyzetméteres üzletünk garantálja, hiszen A-Z-ig minden beszerezhető nálunk. Importtermékeinknek hála a pénztárcabarát-árképzés is megoldásra került, hiszen az otthon töltött időszak alatt senki sem szeretne több pénzt kiadni, mint amennyit valójában muszáj. 

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy dolgozunk mi, akkor kattints vagy látogass el hozzánk személyesen, és szerezd be azt, amire a babádnak vagy neked éppen szükséged van!

Miért fontos a mellszívó?

Ha még csak most várod az első gyermeked, akkor még nem tudhatod azt, amit a többgyermekes édesanyák: a mellszívó sokszor szinte szó szerint életet ment.

A szülést követően az aranyórában a babád magához veszi a kolosztrumot, ami gyakorlatilag egy nagyon értékes anyatejsűrítmény. Ne aggódj, hogy csak pár csepp, akkor is aranyat ér. És ekkor kezdődik a neheze.

Sokszor három-négy napig is kell várni a tejbelövellésre, amikor ténylegesen beindul a tejtermelés. Ezt sajnos sokan kapsából mellgyulladással kísérve tapasztalják meg, ugyanis gyakran annyira feltelítődik a mell, hogy a baba nem képes rendesen rákapni a pici szájával. Ilyenkor jön nagyszerű segítségként a mellszívó, amely megkönnyíti a babád számára az anyatejhez való hozzájutást.

Sőt, rengeteg édesanya küzd bőtejűséggel, amikor az erős tejleadó reflex miatt a baba már az első kortynál fuldoklik, komfortosan szopizni pedig egyenesen képtelen. Ilyenkor is jól jön a mellszívó. Meg akkor is, amikor úgy érzed, nem elég a tejed, a mellszívó segítségével tudsz szaporítófejést végezni.

A megkönnyebbülés aranyat ér…

A kereslet, a kínálat, valamint az esetleges elválasztás során is döntő szerephez jut ez a kis csodamasina, így talán az már nem is kérdés, hogy szükséged van-e ilyenre, inkább az merülhet fel, hogy melyik is lehet az igazán neked való. Akár a gépi, akár a kézi mellszívó mellett döntesz, fontos tudnod, amit sokan elfelejtenek.

A mellszívó soha (vagyis inkább a legritkább esetekben) fogja ugyanazt az eredményt produkálni, mint a babád, ugyanis a gyermeked szopizáskor úgy indítja be a tejleadó reflexed, ahogy egy gép sosem fogja. 

Ne rémülj meg, ha semmit nem tudsz fejni, az közel sem jelenti azt, hogy nincs elég tejed. Ha úgy érzed, jól jönne egy mellszívó, esetleg más termékre van szükséged, nézz szét a kismamatermékek között is!

Hogyan válassz mellszívót?

Először mindenképp döntsd el, hogy gépi vagy kézi változatot szeretnél-e. Amennyiben van kedvenc márkád vagy ha van bizonyos összeghatár, amiben gondolkozol, akkor ezeket mind állítsd be a szűrőkön, és máris csak azokat a mellszívókat kell áttanulmányozni, amik számításába jöhetnek neked.

Készülj fel minden eshetőségre, gondoskodj a megfelelő mellszívóról még ma!