Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babakocsi kiegészítők

Babakocsi-kiegészítők

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan babakocsi-kiegészítőt, amely kényelmesebbé és gördülékenyebbé teszi számodra és a kisbabád számára a sétákat. Már az első időktől kezdve rendkívül fontos szerepet játszik a babakocsi a családok életében, épp ezért fontos, hogy minél komfortosabban tudd használni, minél kevesebb bosszúságot, és minél több könnyebbséget okozzon neked a használata a mindennapok során.

Ha kíváncsi vagy, milyen kiegészítőkkel tudsz kedvezni magadnak és a babádnak, akkor tekintsd meg a széles választékunkat! Ha még nem vagy gyakorlott, akkor semmiképp se hagyd ki a termékeink megtekintését, mert sok bosszúságtól tudod magad megkímélni, ha időben beszerzel minden szükséges kiegészítőt!

Nincs annál szebb időszak egy család életében, mint amikor egy kisbaba születik, de nehezebb sem nagyon létezik. A NiKiCa Bababolt célja, hogy ezeket a kezdeti nehézségeket minél gyorsabban és hatékonyabban leküzdje a család, természetesen a gondosan összeválogatott termékeinkkel. 

Már a fogantatás pillanatától számíthatsz ránk, hiszen akár kismamaként, akár a babád születése utáni időkben, ha bármire szükséged van, nálunk költséghatékony módon meg is találod. Ha szeretnél jó áron, kényelmesen bevásárolni, és nem szeretnél boltról boltra járni, kétkedve a minőségben, akkor válassz minket újra és újra, és minden alkalommal bebizonyítjuk neked, hogy lehet kiváló terméket kedvező árakon, kényelmesen vásárolni!

A babakocsi megvan már?

Talán a babakocsi kiválasztása állítja a leendő szülőket a legnagyobb dilemma elé, hiszen nem olcsó mulatság, ugyanakkor a babakelengye rendkívül fontos része, hiszen a közlekedést, az ügyintézést, az altatást hivatott megkönnyíteni. Ha olyan szerencsés vagy, hogy ez már megvan, akkor se dőlj hátra! Még közel sincs vége!

Akad ugyanis számos olyan kiegészítő, amelynek alkalmazásával jócskán megkönnyítheted a saját dolgodat, valamint kényelmesebbé teheted babád számára a babakocsiban való tartózkodást úgy, hogy megóvod őt az erőteljes környezeti hatásoktól.

Nincs annál rosszabb, mint amikor egy kellemesen induló séta a felkészületlenség miatt sírós, rossz élménnyé válik, hiszen az mind a babának, mind az édesanyának nagyon megterhelő. Ha egy mód van rá, próbálj felkészülni minden eshetőségre!

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen extrákkal tudod felturbózni a babakocsit, akkor olvass tovább!

Neked melyik kiegészítőre lenne szükséged?

Nem is csigázunk tovább, mutatjuk, mivel tudod óvni a babádat!

 

  • Szúnyoghálóval, napvitorlával, esővédővel és bundazsákkal az időjárás viszontagságaitól tudod megvédeni a gyermeked.
  • Védőhuzattal és izzadásgátló betéttel könnyebben tartod számára higiénikusan a babakocsit. 

De ne feledkezzünk meg rólad sem!

 

  • Pelenkázótáskával, bevásárlókosárral, táskaakasztóval, rendezőtáskával előzheted meg a hosszas keresgélést, és a káosz kialakulását.
  • A hosszan tartó téli sétáknál pedig a kesztyű teheti komfortossá a kezednek is a sétát.

Te melyik babakocsi-kiegészítőt választottad magatoknak?

Hogyan válassz babakocsi-kiegészítőket?

Természetesen fontos, hogy tudd, mit keresel! Ha a fő funkciókra rákeresel, akkor már csak a babakocsi típusához, méretéhez kell hozzáigazítani a keresést.

Ha megvan minden paraméter, akkor a kínálatban megjelenő darabok közül már csak a saját ízlésed szerint kell szűrni, és nincs is más hátra, mint az, hogy telepakold a virtuális bevásárlókosarad, hogy minden babakocsis út kényelmes, kellemes legyen akár télen, akár nyáron!