Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Bababútor

FONTOS INFORMÁCIÓK! Kérjük olvassa el!

Azon bútorok rendelése esetén, amelyek nincsenek készleten, mindenkor 50% előleg megfizetésére van szükség.

A megrendelés leadását követően küldjük a díjbekérőt az utaláshoz.

A bútor rendelés esetén csakis személyes átvétel lehetséges, kivéve 60x120 cm kiságyak.

Amennyiben bútor rendelés mellett mást is szeretne rendelni, javasoljuk, hogy külön rendelésben küldje el a bútorokat, mert azokat szak személyes átvétellel engedi a rendszer. Minden más esetben kérhető futárszolgálattal a kiszállítás.


Bababútor

Ebben a kategóriában találsz meg minden bababútort, amire csak a babaszobában neked és a gyermekednek szüksége lehet. Legyen bármekkora méretű is a szoba, vannak bizonyos bútordarabok, amelyeket semmiképp sem hagyhatsz ki a gyermeked életéből. 

Természetesen ahány család, annyi szokás, így akár a hálószobátokba is kereshetsz itt bútort, amennyiben a biztonságos, közösen alvás mellett teszitek le a voksotokat. Bárhogy is legyen, a babád megérdemli a meseszép, minőségi alapanyagokból készült bútorokat, így te se érd be kevesebbel! Tekintsd meg a kínálatunkat, és rendezd be babád szobáját a mi bútorainkkal!

A NiKiCa Bababolt már a kezdet kezdetétől a babák és az édesanyák igényeit tartotta szem előtt. A kényelem minden babának és édesanyának jár, így akár virtuálisan, akár személyesen vásárolsz nálunk, meg fogod tapasztalni, mennyire gördülékenyen tudod ezt megtenni. 

A több, mint hatszáz négyzetméteres üzletünkben mindent megtalálsz egy helyen épp úgy, mint a webshopunk “polcain”. Természetesen tudjuk, hogy az ár-érték arány kifejezetten fontos minden édesanyának, így importtermékkel igyekszünk az árainkat baráti szinten tartani. 

Amennyiben ez még nem lenne elegendő, a minőség miatt sem kell, hogy aggódj nálunk! Szállítóinkat időközönként felülvizsgálat alá vetjük, hogy csak és kizárólag a legjobb minőség jusson el hozzád és a babádig. 

Milyen bababútorra lesz szükséged?

Amint megjelenik a két csík a terhességi teszten, nincs olyan édesanya, aki ne rohanna szíve szerint egyből a legközelebbi bababoltba, hogy azonnal beszerezzen mindent, amit csak gondol. 

Mi azonban óva intünk a kapkodástól, sokkal inkább hiszünk a körültekintő vásárlásban. Minden leendő édesanya beleesik abba a csapdába, hogy megvesz olyan tárgyakat, amiket aztán használat nélkül ad tovább, ad el, dob ki vagy adományoz el. Ahhoz, hogy te ne ess ebbe a csapdába, alaposan gondold végig, hogy mire készülsz! Ha szeretnél együtt aludni a babáddal, akkor másra lesz szükséged, mint akkor, amikor ragaszkodsz ahhoz, hogy mindenki a saját ágyában aludjon.

Persze ruhát tárolni, pelenkázni, játékokat elpakolni mindenképpen kell, így aztán akad pár alapvető bútordarab, amit semmiképpen sem úszol meg akár közös, akár különálló lesz a hálószoba.

Miért fontos a babaszoba?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy az élete első hónapjaiban egy pici baba mit érzékel az őt körülvevő környezetből, kell-e neki valóban saját szoba vagy ráérünk csak később kialakítani a neki szükséges helyiséget.

Talán nem meglepő a válasz, hogy bizony az a legszerencsésebb, ha a kezdet kezdetétől van a gyermeknek saját birodalma, ami csak az övé, ami nyugalmat áraszt, és csodát varázsol. Ahol nyugodtan bele tud feledkezni a felfedezésbe, és ahova öröm neki visszatérni egy-egy séta után.

Így aztán talán érthető, hogy miért olyan fontos kellő hangsúlyt fektetni a kombinált babaágy, a pelenkázó, a komód, a polcok, a tárolók vagy akár a babaöböl kiválasztására is. Ahhoz, hogy biztosan a legjobb minőséget vidd haza, válogass kedvedre a kínálatunkból!

Hogyan válassz bababútort?

Először írd össze, hogy miket szeretnél a babaszobába, majd a második legfontosabb dolog a mérés! Mindenképpen pontosan mérj, hiszen minden centiméter nagyon fontos tud lenni!

Ha tudjuk a méreteket, és kész a bútorlista, akkor a bababútor kategórián belül ki tudod választani, hogy melyik típusú bútort keresed, milyen méretben, mennyit szeretnél anyagilag rászánni, sőt, akár márkára, modellre vagy éppen színre is szűrhetsz.

Minél jobban tudod, hogy mit szeretnél, annál hatékonyabban tudjuk kiszolgálni az igényeid, így rendkívül fontos, hogy minden igényedet mondd el nekünk! Készen állsz a babád szobájának a berendezésére?