Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babaszoba

Babaszoba

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a babaszoba berendezéséhez csak kellhet: bútorok, kisbútorok, matracok, ágyneműk és kiegészítők széles választékával várunk, hogy babád már a legelső pillanatától kezdve pihe-puha mesevilágba érkezhessen! A fészekrakó ösztön minden várandós nőben felerősödik, és akkor tudsz nyugodtan nekiindulni a szülés csodájának is, ha tudod, otthon már minden készen várja az újszülött gyermekedet!

Hogy ne kelljen bajlódni a keresgéléssel, további alkategóriákkal könnyítjük meg számodra a vásárlást, hogy csak azokat a terméktípusokat lásd, amit keresel. Rendezd be kisbabád szobáját, és várd őt velünk!

A NiKiCa Bababoltot azzal a céllal alapítottuk, hogy magas minőséget képviselő, lehetőleg import termékeket elérhető áron forgalmazzunk kismamáknak, édesanyáknak és természetesen a babáknak és a nagyobbacska gyermekeknek. Tudjuk, milyen fárasztó, mire a teljes babakelengye összeáll, mire a babaszobát késznek érezzük. Ezt szerettük volna megkönnyíteni a több mint 600 nm-es áruházunkkal, ahol személyesen is végignézheted a kínálatot, és be is tudsz szerezni mindent egy helyen! Ha még több időt szeretnél spórolni, böngészd végig honlapunkat, ahova folyamatosan kerülnek fel az újdonságok, ezzel is megtakarítva időt, melyet akár pihenéssel, akár a babáddal tölthetsz! 

 

Babaszoba: a gyermeked első birodalma

Akár a biztonságos együttalvás, akár a külön szobában való altatás híve vagy, egy babaszoba mindenképp kell, hogy várja az újszülöttet. Egy hely, ahol az első hetekben még csak alszik, pihen, nézelődik, és kezd hozzászokni a külvilághoz, majd pár hónap elteltével elkezdheti felfedezni a kis mikrokörnyezetét. Ahol biztonságban le tudod tenni akár a földre is, hogy a játszószőnyegével ismerkedjen. Ahol számtalan kedves és bájos dekorációs elem igyekszik majd őt megismertetni a gyermekkor varázslatos világával. Ahol az apró kis bébiruhák sorakoznak, hogy eleinte alig koszolja őket a kis gazdájuk, majd aztán a hozzátáplálás és a játszóterezés és pocsolyavadászat után drasztikusan megnőjön a ruhaigény.

 

Kell egy hely, amiről aztán tudja, hogy az ott az ő birodalma, a zug, ahova anyával és apával bármikor elmenekülhet a kinti hangos világ elől.

 

Szép, biztonságos és használható babaszoba: minden anyuka álma

Szerencsére a nőkben a várandósság ideje alatt erőteljesen beindul az alapjáraton is egész magas fészekrakó ösztön, így minden kis poronty úgy érkezik az otthonába, hogy édesanyja már hónapokkal előre felkészülten várja.