Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Kiegészítők autóba

Kiegészítők autóba

Ebben a kategóriában találsz meg minden kiegészítőt az autóba, ami a babáddal való kényelmes és biztonságos utazást hivatott szolgálni. Mert az autózáshoz nemcsak gyerekülésre van szükség, hiszen az út közben a gyermek nem csupán ülni fog szimplán, hanem mocorogni, játszani, így egyéb kiegészítő termékre is szükséged lesz, ha nem akarsz kényszermegoldásokkal bajlódni.

Érdemes alaposan végigböngészni a kínálatunkat, hiszen egészen biztos, hogy olyan eszközöket kínálunk, amik láttán meglepve jössz rá, hogy végig a kényelmetlen utat választottad. Tekintsd meg az állandóan megújuló kínálatunkat, és utazz a babáddal nyugalomban, békességben!

A NiKiCa Bababolt a megalapítása óta a babákat és az édesanyákat helyezi előtérbe. Értetek dolgozunk, amikor a partnereinket ellenőrizzük, hogy csak és kizárólag a kiváló minőség jusson el hozzátok. Értetek dolgozunk, amikor úgy választjuk meg a kínálatunkat, hogy tudjuk azt garantálni, hogy minél kedvezőbb áron juthassatok hozzá a számotokra szükséges termékekhez. 

Értetek dolgozunk akkor is, amikor a nagyjából hatszáz négyzetméter alapterületű üzletünkben A-tól Z-ig mindent megtalálsz, hogy minél kényelmesebb legyen a vásárlás, de ha a webshopunkat választod, akkor is gördülékenyen fogsz tudni válogatni. Tégy próbára minket, szerezd be a szükséges babakelengyét nálunk!

Milyen kiegészítők kellenek autóba, ha baba érkezik a családba?

Erre persze a gyanútlan szülőjelöltek kapásból rávágják, hogy autósülés vagy ülésmagasító, értelemszerűen a gyermek korától függően. Persze, nyilván ez az első lépés, hiszen autósülés nélkül szigorúan tilos szállítani a babákat és a gyermekeket egyaránt! De tapasztalt szülők tudják, hogy a beszerzendő tételek listája nem áll meg itt. Miért is?

Mert a folyton alvó csecsemőből szemlélődő kisbaba lesz, aki bizony igényli a játékait és a szülői figyelmet akkor is, amikor éppen az autósülésbe van bekötve. Viszont bárki, aki próbálta már, hogy milyen úgy vezetni, hogy a fél karjával a csörgőt keresi, hogy egyfolytában hátrapillant, hogy lássa minden rendben van, az bizony azt fogja neked mondani, hogy ne késlekedj, időben szereld fel az autódat! Na jó, de mivel? Mutatjuk is!

Ne elégedj meg a felszínes megoldásokkal!

Persze a következőket megoldhatod autós nyelven “sufnituningolva” is, de biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat szeretnéd a gyermekednek, így nem kétséges, hogy a kényelme és a biztonsága érdekében be fogsz szerezni ezek közül párat.

 

  • Autós rendezőtáska: ahhoz, hogy meglegyen mindennek a helye.
  • Babafigyelő tükör: ahhoz, hogy könnyen lásd, mi történik hátul, anélkül, hogy az autó tükreit mozgatnod kellene.
  • Ülésvédő: ahhoz, hogy a gyerekülés tartós legyen, és tisztítása se okozzon gondot.
  • Napellenző, hogy megvédd a gyermeked az erős napsütéstől, ami kényelmetlenné teheti az utazását.
  • Nyakpárna használata, hogy ha el is alszik, akkor is kényelmesen tudjon szunyókálni.
  • Övvédő és övrögzítő ahhoz, hogy a becsatolás minél kényelmesebb és biztonságosabb legyen.
  • Tábla: ezzel tudod felhívni a többi autós figyelmét, hogy gyerekkel utazol, figyeljenek rád még jobban.
  • Magzatvédő öv használatával pedig már a születése előtt védheted a babádat.

Láthatod hát, hogy gondoltunk mindenre, így rajtad a sor, mennyire biztosítasz luxuskörülményeket az autós kiegészítőinkkel!

Utazz kényelmesen!

A kényelem több szempontból is fontos, ugyanis az az egyik alapfeltétele a biztonságos utazásnak. Ha nem kell folyton tekeregned, hátranézned, akkor kétségtelenül nyugodtan tudsz majd vezetni, és sokkal jobban fogsz tudni koncentrálni az útra. 

Ne spórolj hát semmilyen kiegészítővel, mert az életnél és a biztonságnál semmi sem lehet fontosabb!