Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Utazóágy, járóka

Utazóágy, utazójáróka

Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, amire utazás során a babád alvásához, nyugodt játékához szükséged lehet. Utazóágyaink és utazójárókáink minden helyzetet megkönnyítenek, ezért ha rendszeresen nyaratok, feltétlenül érdemes beszereznetek belőle. Gondolj csak vissza a legutóbbi túrátok során a rengeteg kellemetlenségre, amit a járóka, vagy éppen a kiságy hiánya okozott!

Kínálatunk folyamatosan bővül, hiszen mindig új változatokat gyártanak a partnereink, hogy te és természetesen a babád a lehető legjobbat kaphassátok meg, így minden utatok valódi élmény lehet.


15termék 115
15termék 115

A NiKiCa Bababoltunk azzal a céllal alakult, hogy az édesanyáknak a lehető legjobban kedvezzünk. Így aztán legyen szó akár árról, akár választékról, akár minőségről, itt csak a legjobb vár minden leendő és jelenlegi édesanyát.

Beszállítóinkat folyamatosan ellenőrizzük, így valóban csak kiváló minőségű termékeket találsz nálunk. Kínálatunk pedig a fogantatás pillanatától egészen az óvodáskorig lefed minden igényt, mind a kismama, mind pedig a baba szempontjából.

Ahhoz, hogy a kényelem se maradjon ki, személyesen is mindent megtalálsz az áruházunkban, de a webshopunkban is villámgyorsan be tudsz pakolni a kosaradba minden földi jót, amire csak szükségetek lehet.

Fontos a környezetváltozás

Nincs annál nehezebb időszak, mint amikor a nagyon aktív, hormonokkal telített várandós hónapok után bezárva találja magát az ember egy csecsemővel, akivel még korántsem sikerült egymásra hangolódni, és millió bizonytalanság gyötör minket szoptatás, fürdetés, gyarapodás témában.

Erre rakódik rá az elzártság, a magány érzése, melyet bármennyire is segítőkész egy apuka, elkerülhetetlenül érez minden nő.

Persze ha felismered magadon a magány, a lehangoltság jeleit, akkor az egyik megoldás, ami sokat segíthet, a környezetváltozás.

Egy közös családi kiruccanás a kedvenc városunkba, a rokonokhoz, vagy éppen a barátokhoz aranyat érhet. Főleg akkor, ha nem mérgezi meg a kényelmetlenség a kikapcsolódásra szánt napokat, órákat.

Ahhoz, hogy valóban töltődni tudj, készítsd be a csomagtartóba a saját utazóágyatokat és utazójárókátokat!

Fontos az állandóság is

Akinek gyermeke van, biztosan járt már ebben a cipőben. Megérkezel a szállásra, és a kiságyat nem találod megfelelő tisztaságúnak ahhoz, hogy a babádat nyugodt szívvel befektesd, vagy éppen nem szívesen teszed le a kicsidet idegen helyen a földre.

Ilyenkor mindenféle zsonglőrködés jön, ami a babádra sincs jó hatással. Ezért aztán, amikor utazni készülsz, feltétlenül szerezz be mindent, ami a biztonságos utazáshoz szükséges, például ülést, utazóágyat, utazójárókát, egyéb kiegészítőket!

Tedd lehetővé, hogy babád akkor is a saját közegében legyen, amikor éppen kiruccantok, és hazatéréskor mindketten elégedettek és boldogok legyetek. Ha ismerős terepen játszhat vagy alhat, az már sokat ad a komfortérzethez, és ezáltal a te nyugodtságodhoz is!

Hogyan válassz utazójárókát vagy utazóágyat?

Mindenképpen fontos eldönteni, hogy mindkettőre szükségetek van-e, hiszen sokszor elegendő csak a kiságy.

Tőlünk jól megszokott módon lehetőséged nyílik márka, szín, teherbírás, ajánlott kor és méret szerint is szűrni, így valóban csak azokat a termékeket fogod látni, amelyek kielégítik az igényeidet.

Minden egyes terméket fotókkal illusztrálunk, hogy minden szögből láthasd. Ha úgy érzed, hogy érdemes ellátogatni személyesen hozzánk, hogy a saját két szemeddel is lásd, akkor várunk sok szeretettel áruházunkban!