Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Lepedők, matracvédők

Lepedők, matracvédők

Ebben a kategóriában találsz minden olyan dolgot, amivel a babád gondosan kiválasztott, kényelmes, egészséges, antiallergén matracát védeni tudod. Ha már egy vagyont, vagy legalábbis sok pénzt áldoztál a babád kényelmes alvására, akkor érdemes minél jobban megvédeni azt a használat közben történő károsodástól. Hogy ne kelljen újra és újra matracot vásárolni, érdemes kiváló minőségű lepedőkkel és matracvédőkkel óvni a matrac épségét. 

Folyamatosan töltünk fel új termékeket, így biztosan mindig találsz köztük olyanokat, amelyek tökéletesen illeszkednek az elképzeléseidhez. Nézz körül lepedőink és matracaink között!


58termék
 
58termék

A NiKiCa Bababolt azért jött létre, hogy minél könnyebbé és élvezetesebbé tegye az édesanyáknak azt, hogy babájukról különböző termékek vásárlásával a lehető legjobban gondoskodjanak. Levesszük az édesanyák válláról a terhet, hiszen nem kell attól tartaniuk, hogy nem minőségi terméket tesznek a kosarukba, mivel minden beszállítónkat folyamatosan ellenőrizzük, és csak bevizsgált minőségű terméket veszünk fel a palettánkba. 

Mivel javarészt importcikkeket forgalmazunk, így az áraink is jóval barátibbak, így több mindent tudsz venni a babádnak ugyanabból a pénzből, mintha máshol vásárolnál be. A kényelmi faktor pedig azt jelzi, hogy egy helyen meg tudsz venni mindent, hiszen több, mint hatszáz négyzetméteren minden olyan létező terméket árusítunk, amire egy kismamának vagy egy babának csak szüksége lehet. Vásárolj nálunk okosan és kényelmesen!

Készülj a balesetekre!

Minden tapasztalt édesanya tudja, hogy egy egyszerű pisilésből vagy kakilásból is hatalmas baleset tud lenni. Elég hozzá annyi, hogy ébredés után pár percre még magára hagyod a babád, és ha elég ügyes, akár az egész ágyon ott lehet a termés. 

Ennél egyszerűbb eset a nagyon gyakori bukás a csecsemők esetében, ami minden büfiztetés ellenére is könnyen elképzelhető, hogy a kiságyban történik.

Az édesanyáknak amúgy sincs könnyű dolguk, hiszen egy még várakozni képtelen apró gyermekkel kell ezerféle feladatot megoldaniuk, de hogy még a matracot is naponta vagy hetente kelljen mosni, az már azért túltesz minden elváráson!

Védd a matracot: a lepedők és matracvédők használata

Mindenképpen erősen javallott, hogy a matracra matracvédőt helyezzünk, hiszen ezzel nagyban megkönnyítjük a saját dolgunkat.

Mennyivel egyszerűbb a matracvédőt bedobni a mosógépbe, mint a matracot sikálni, vagy esetleg cserélni…

Természetesen a matracvédőn is mindig kell legyen lepedő, az első védelmi vonalat ugyanis ez jelenti. Ebből érdemes jó sok darabbal készülni, hogy ne kelljen folyton azonnal mosni és stresszelni magunkat, hogy megszárad-e időben. Sőt, további darabok is szükségesek lehetnek, ha használunk utazóágyat is, hisz ott is ugyanúgy érvényben vannak a fent említett veszélyek!

Ha azt szeretnéd, hogy tartós legyen a babád matraca, akkor feltétlenül használj matracvédőt és lepedőt is!

Hogyan válasszak?

Szerencsére a kiságyak meghatározott méretekben készülnek, így elég véges a variációs lehetőségek száma.

Tőlünk jól megszokott módon igyekszünk könnyíteni a vásárláson, így ha beállítod milyen méretre, milyen színre van szükséged, milyen feladatra keresel megoldást, vagy milyen árfekvésben szeretnél vásárolni, akkor csak azok az opciók jelennek meg a találati listában, amelyek megfelelnek az igényeidnek!

Gondoskodj babád tiszta és kényelmes alvásáról a segítségünkkel!