Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Matracok

Matracok

Ebben a kategóriában megtalálod azokat, amik a babád legfontosabb használati tárgyai lesznek, azaz megtekintheted a matracok kínálatát. Mivel a gyermek élete első pár hónapjában rengeteg időt fekve tölt, ezért feltétlenül fontos, hogy mindezt kiváló minőségű matracon tegye meg, ahol tudod, hogy biztonságban is van.

Legyen hát ez az egyik legelső és legfontosabb eleme a babakelengyének, amit vásárolni készülsz, és valóban azt tanácsoljuk, hogy babád egészsége és kényelme érdekében ne spórolj az elkölteni szánt összegen! Legyen szó akár kiságyról, akár babaöbölről, akár utazóágyba való matracról, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő darabokat.


22termék 122
22termék 122

Aki már vásárolt babakelengyét, vagy próbált rokonnak vagy barátnak születendő, esetleg éppen már megszületett gyermekének babatermékeket vásárolni, az tudja, hogy nem is olyan egyszerű feladat az. 

Tucatnyi boltot kell körbejárni, mire az ember beszerez mindent, és nem mindig akad szakszerű segítség az eladók személyében. Ezért döntöttünk úgy a NiKiCa Bababoltunk megalapításakor, hogy mi mások leszünk. Így aztán gondoskodtunk arról, hogy a hatszáz négyzetméteres üzletünkben, valamint webáruházunkban minden megtalálható legyen, amire csak a babáknak és mamáknak szüksége lehet, ellenőrzött minőségben, barátságos árakon. 

Sőt, ha elakadnál, és nem tudod, hogy mit válassz, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésre akár személyesen, akár online. Levesszük a terhet a válladról, hisz minden édesanyának jár a minél több és hatékonyabb támogatás.

Mire figyelj a matrac kiválasztásakor?

Mivel babád rengeteg időt fog az ágyában, a matracon tartózkodni, sokszor akár úgy is, hogy te éppen a konyhában főzöl, vagy éppen a zuhany alatt próbálsz kicsit ellazulni, ezért fontos, hogy maximális szinten biztonságos legyen a matrac. 

Ezért összeszedtük neked a fő pontokat, amikre érdemes odafigyelni, amikor matracot választasz.

 

  1. Az első és legfontosabb a méret. A matracnak pontosan illeszkednie kell a kiságy vagy a babaöböl, az utazóágy keretéhez. Sem kisebb, sem nagyobb nem lehet, mert minden ilyen eltérés potenciális életveszélyt jelent a babára nézve.
  2. A matrac ne legyen puha, inkább kemény. Azok a matracok, amelyek nagyon puhák, és felveszik a babák alakját, könnyen okozhatnak fulladást vagy akár bölcsőhalált is.
  3. A matrac anyaga sem mindegy, hiszen mindenképpen olyat érdemes választani, ami nem allergizál. 

Láthatod hát, sok tényezőre oda kell figyelni, ha a legjobbat szeretnéd a gyermekednek.

Kényelem és egészség

A fentiek fényében láthatjuk, hogy nem pusztán divatból kell nagyon odafigyelni a matracválasztásra. Gondolj csak bele, hogy mi, felnőttek is mennyire megérezzük egy-egy éjszaka után, hogy jó vagy rossz matracon aludtunk-e, holott mi jóval kevesebb időt töltünk vízszintes állapotban.

Miért vonnád meg hát éppen a babádtól a kényelmet és az egészséges alvási lehetőséget? Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd ki a babádnak a legjobb matracot, hogy édes és biztonságos legyen az álma! A matracon túl szerezz be egyéb, a babaszobába passzoló terméket, így maximálisan gondolkodhatsz az otthon töltött napok kényelméről. 

Hogyan válasszak?

Tőlünk jól megszokott módon lehetőséget teremtettünk neked arra, hogy csak azokat a matracokat kelljen átnézned, amelyek mind árkategóriában, mind funkcióban, mind méretben, mind pedig anyagban megfelelnek az elvárásaidnak.

Így tehát ha szeretnél hatékonyan választani, és okosan dönteni, akkor állítsd be a szűrőket, és válogass egyéni preferenciád szerint!

Minden terméknél igyekszünk a lehető legtöbb információt és paramétert megadni, mégis merülhet fel benned kérdés. Ebben az esetben ne habozz, fordulj munkatársainkhoz bizalommal, akik készek megválaszolni minden felmerülő kérdésed!