Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Járgányok

Járgányok

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami csak járgány, például járást segítők, bébikompok, triciklik és quadok széles választéka vár rád és a babádra, hogy megkönnyítsék mindennapjaitokat. 

A mozgásfejlődés különféle szakaszai meglehetősen megterhelőek tudnak lenni a babának, valamint az anyának. Ezt hivatottak áthidalni a különböző járgányok, amelyek segítenek nektek abban, hogy gördülékenyebben menjen a helyváltoztatás, vagy akár a séta. Kínálatunk folyamatosan bővül, és csak olyan eszközök kerülhetnek bele, amelyek ellenőrzött forrásból származnak. Nézz körül, hogy meglásd, neked mivel tudnánk segíteni!


17termék 117
17termék 117

A babakelengye összeállítása még akkor sem egyszerű, ha már gyakorlott édesanyának minősülsz. A rengeteg termék, a hatalmas választék könnyen félrevezető lehet, ha nem tudod, hogy pontosan mire figyelj oda. A NiKiCa Bababoltot éppen azért hoztunk létre, hogy az édesanyáknak csak azzal kelljen törődni, hogy melyik változat tetszik a legjobban, mert a minőség nálunk alapkövetelmény. 

Csak ellenőrzött partenerek bevizsgált termékeit találhatod a kínálatunkban, így egészen biztosan nem fogsz rossz döntést hozni. A minőségen túl a kényelmet is nagyra értékeljük, hiszen szerintünk a hétköznapok hősei, azaz az édesanyák minden komfortot megérdemelnek, így azt is, hogy egy helyen tudják beszerezni mindazt, amire a gyermeküknek csak szüksége lehet, ezt pedig a lehető legbarátibb áron.

Neked és a babádnak mire van most leginkább szüksége? Nézz szét nálunk, és tégy egy próbát termékeinkkel!

Ha a mozgás beindul, akkor érdemes a járgányok között keresgélni

Ahogy a gyermekünk feláll, és elkezd a bútorok, falak mentén kapaszkodva lépegetni, egyre inkább ráérez a helyváltoztatás gyönyörűségének a csodájára. Te pedig kapkodod a fejed, kíséred, amerre csak lehet, és ez így van rendjén.

De azért ne feledkezz meg a modern kor vívmányairól sem! A járást segítő eszközbe kapaszkodva még jobban kinyílik gyermeked előtt a világ, és az sem baj, ha lehuppan a földre, mert ezek a kütyük egyben játékok is, amit lehet tekerni, csavarni, nyomkodni a kiegészítőket.

Ha pedig egy fokkal biztonságosabb verziót keresel, akkor a sokat vitatott bébikompot ajánljuk. Itt pedig fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben, ha a baba nem egész nap ül benne, semmi hátrány nem éri a mozgásfejlődését. 

Mindenképpen érdemes valamelyik járgányba befektetni, hiszen babád sikerélményét fogja erősíteni mind a komp, mind pedig a járássegítő. 

Amikor már a babakocsi túl babás

Természetesen nemcsak otthon, a négy fal között történik változás, hiszen a fejlődés nem helyhez kötött, azaz akárhova is mentek, a gyermeked fejlődése, változása mindent újra fog írni.

Ne lepődj meg hát, ha egyszer majd a kínálunkban is kapható babakocsi már nem lesz kielégítő, gyermeked egyre nyűgösebb lesz, egyre többet ficánkolna benne. Ilyen esetekben egy szép színes tricikli, picit nagyobb totyogó, quad tökéletes alternatíva lehet, amivel a babakocsit simán tudod helyettesíteni. 

Ha úgy érzed, hogy gyermeked már elég nagy ahhoz, hogy különféle járgányokkal próbálkozzon, akkor szerezd be a megfelelő darabokat a kínálatunk közül!

Mozogjatok minél többet!

Egy kisbabának sem adhatunk ennél jobb tanácsot, mint amit sokszor adunk a felnőtteknek is. Minél többet mozog a baba, minél többet gyakorol és próbálkozik, annál hamarabb válik magabiztossá a mozgása.

Minél többet sétáltok, és minél többet lát a világból, annál jobban tudja beépíteni az ingereket a tudás halmazába.

Ne hagyd hát, hogy a kezdeti nehézségek kedveteket szegjék, mozogjatok, sétáljatok, nézelődjetek, fedezzétek fel a világot együtt! Könnyítsd meg gyermeked felfedezőútját a korának megfelelő járgányokkal, és máris gördülékenyebben telnek majd a változással teli napok!