Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Biztonság otthon

Bababiztonság otthon

Ebben a kategóriában találsz mindent, aminek segítségével biztonságossá teheted az otthonod, hogy amikor a babád elkezdi kúszva, mászva, totyogva felfedezni a világot, akkor ne kelljen a nyomában loholnod, és a nap minden percében készenlétben ugrásra készen várni, mikor kell megmentened őt.

Szakemberek egész sora dolgozta ki a kategóriában található termékeket, hogy megkönnyítsék az életed, ha azt egy kis felfedező uralja. Nézz körül kínálatunkban, és tedd otthonod bababiztossá velünk! 

A NiKiCa Bababoltot azzal a céllal alapítottuk, hogy a lehető legjobb minőségű baba és mamatermékeket megtalálják a várandósok és az édesanyák. A minőség mellett fontosnak tartjuk az árképzést is, így mivel javarészt importtermékeket forgalmazunk, így egészen barátságos árfekvést találnak a nálunk vásárló nők. A harmadik fontos célkitűzés az volt, hogy a kismamák kényelme érdekében egy helyen kapható legyen minden, ne kelljen egyik boltból a másikig rohanni vagy nagy pocakkal vagy egy kisbabával. 

Az elmúlt évek minket igazolnak: mind webáruházunknak, mind pedig a több, mint hatszáz nm-en elterülő boltunknak kiváló a forgalma, és ezt szakértelemmel bíró, hivatását szerető emberekkel értük el!

Ha a babád megindul

Talán sokaknak ismerős az unalomig elcsépelt mondat: kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ha azt hiszed, hogy az újszülötted adja a legtöbb feladatot, akkor nem próbáltad még az életet egy totyogóval!

Míg a kórházból hazatérve alig pár dologra kellett csak odafigyelni, addig a mozgásfejlődéssel egyetemben megindul a világ felfedezése is. Ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy végig kell gondolni az otthonunk egészének berendezését, de most kivételesen babaszemmel, és minden lehetséges bajforrást ki kell iktatnunk.

Fontos, hogy hagyjuk őket felfedezni, hadd induljanak bele a nagyvilágba, csak legyünk ott mellette, amikor épp megütné a bokáját. Hagyjuk, hogy a maga tempójában nézzen szét a világban, elidőzve egy-egy fióknál. Ha a fiókon van már becsukódásgátló vagy zár, akkor a mi részünket már meg is tettük. Jöhet az expedíció! 

Hogy ne legyen ilyen könnyű, ezt minden konnektorral, vezetékkel, ajtóval, ablakkal és bútorral el kell játszani! Nem fogsz unatkozni, ugye?

Az otthonod biztonsága újragondolva

Ajtórácsok, vezetékrendezők, konnektorvédők, fiók-, ajtó- és hűtőzárak, becsapódást gátló szőnyegek hivatottak második anyaként védelmezni a gyermeked, hogy fejlődésének semmilyen akadály se szabjon gátat. Ugye nem is gondoltad volna, hogy egy baba érkezése ilyen lakberendezői vénát csalogat majd elő belőled?

Ma már számtalan segédeszköz segít abban, hogy gyermeked testi épségét megőrizve tegye meg legújabb felfedezéseit anélkül, hogy félpercenként kihordanál egy szívinfarktust. A nyugodt és balesetmentes hétköznapokért szereld fel otthonod a babák biztonságát garantáló termékeinkkel! 

Hogyan vásároljak?

Először is: mindenképpen gondold végig, mik azok a tárgyak, melyek veszélyt jelenthetnek a gyermekedre: ajtók, rések, kábelek, szekrények és komódok lehetnek a legföbb ellenségek, ha nem készülünk fel időben.

Ha végiggondoltad, melyik bútorhoz, melyik helyiségbe kell a baba biztonságtechnikai eszköz, akkor kínálatunkat tudod szűkíteni termékcsoportonként, gyártónként, árkategória szerint, méretre, színre és kiszerelésre, hogy csak azt lássad, amire igazán szükséged van!