Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Bébiőr, légzésfigyelő

Bébiőr, légzésfigyelő

Ebben a kategóriában találsz minden olyan eszközt, például a bébiőrt és a légzésfigyelőt, amely az első, rendkívül sok aggodalommal teli hónapok során a segítségedre lehet abban, hogy gyermekedet biztonságban tudd akkor is, amikor éppen nem a kezedben van vagy éppen nem is vagytok ugyanabban a helyiségben. 

Miért ne hívhatnád segítségül a technológia vívmányait ahhoz, hogy babád biztosan épségben maradjon, és te is nyugodtan tudj tevékenykedni vagy épp csak egy frissítő zuhanyt venni? Ha már nem lehet a szemünk 0-24-ben a babánkon, akkor vessük be a légzésfigyelőket és a bébiőröket, hogy megakadályozzuk a baleseteket! Ha épp babavárásban vagy, akkor feltétlenül szerezd be ezeket a termékeket, mielőtt a trónörökös megérkezne! Tekintsd meg, hogy mit tudunk neked kínálni!


22termék 122
Raktáron
Egyéb típus jellemző:
kamerás, wifis, kétirányú, mozgásérzékelő, hangérzékelő, HD látásmód, hőmérséklet jelzés, páratartalom jelzés, letölthető alkalmazás
29 990 Ft
22termék 122

Megalakulásunk óta azon dolgozunk a NiKiCa Bababoltban, hogy a babák és az anyukák biztonságban és kényelemben lehessnek, akár a születés előtti, akár a születés utáni időszakról beszélünk. 

Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy csak és kizárólag bevizsgált és rendszeresen ellenőrzött partnerek termékeit forgalmazzuk, hogy importtermékekkel igyekszünk az árakat minél kedvezőbben tartani, és persze azzal, hogy az édesanyáknak ne kelljen boltról-boltra rohangálni, hanem be tudjanak szerezni mindent egy helyen. 

Így akár a személyes vásárlást preferálod, akár a webshopokat kedveled, mindkét változatban állunk rendelkezésedre méghozzá szakszerű segítséggel, ha eltévednél a babakelengyék útvesztőjében! Kellemes vásárlást kívánunk!

Az aggodalommal teli napok

Azt gondoljuk, annál jobban nem aggódhatunk, mint amikor a babavárás utolsó heteiben azért imádkozunk, hogy minden rendben legyen, és egészségesen megszülessen a kisbabánk. Majd csak amikor megszületik, akkor jövünk rá igazán, hogy mi is az az igazi aggodalom.

Amikor minden sóhajtását figyeljük, amikor a kiságya mellett őrködünk, hogy lélegzik-e vagy amikor a zuhany alól kiszaladunk, hogy megnézzük, valóban ott van-e a kiságyában, nem szorult-e be esetleg a keze, a lába, a feje. 

Persze sok esetben az aggodalom alaptalan, de ahogy a mondás is tartja: jobb félni, mint megijedni!

Állítsd a technológiát a szolgálatodba!

Mielőtt lehetetlen küldetés elé állítanád magad, leszögezzük, hogy attól még remek édesanya vagy, hogy nincs minden másodpercben a babádon a szemed! A világ zajlik szülés után is, a család is vár, és tisztálkodni is kell, így nincs mese, a technikát kell segítségül hívnod!

A légzésfigyelővel elejét veheted rengeteg aggódásnak, sőt, akár a bölcsőhalál megakadályozásában is segíteni fog, míg a bébiőrt már kicsit nagyobb korban tudod használni, és amin keresztül hallani fogod, mi történik a gyerekszobában, így akár már a legkisebb forgoldósára ugrani tudsz.

Miért gyötörnéd magad, amikor vannak gépek, amik még nálad is tökéletesebben látják el a biztonsági szolgálatot a babád körül? Válassz légzésfigyelőt és bébiőrt, és élvezd nyugodtan a babaillatú, bensőséges napokat!

Hogyan válassz bébiőrt és légzésfigyelőt?

Fontos, hogy az egyik nem váltja ki a másikat, tehát ha igazán biztosra akarsz menni, akkor mindkettő eszközt beszerzed.

Természetesen tudsz márka szerint válogatni, meg tudod adni, hogy mekkora hatótávolságot szeretnél, sőt, még olyan extrákat is tudsz mellé választani, mint a zene vagy a fények, formák falra vetítése éjjeli lámpaként.

Persze az otthonotok sok tényezőt meg fog szabni, többek között azt is, hogy adapteres vagy elemmel működtethető darabot választasz. Ha úgy érzed, elkél a választásban némi segítség, fordulj bátran munkatársainkhoz!