Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babafészek

Babafészek

Ebben a kategóriában találod meg a babafészkeket, amelyek a babád biztonságos és nyugodt alvását hivatottak szolgálni. Ha éppen most várod a gyermeked, akkor feltétlenül nézz körül, és szerezd be azt a babafészket, ami stílusban és dizájnban illik a babaszobához, hogy gyermeked a nap bármely pillanatában úgy érezze, mintha csak az ölelő karjaidban lenne! 

Kínálatunk folyamatosan frissül, így mindig új és új minták fognak visszaköszönni, hogy babádat ne csupán biztonság, hanem szépség is várja a kiságyában. Bármelyik babafészek mellett is döntesz, biztosan nem fogod megbánni, és gyermeked mesés környezetben tudja majd álomra hajtani a fejét a nap bármely percében.


21termék 121
21termék 121

A NiKiCa Bababolt a megalakulása óta a babák és az édesanyák kényelmét, biztonságát helyezi előtérbe. Éppen ezért várunk minden édesanyát akár a hatszáz négyzetméteres üzletünkben, akár a webshopunkban, hogy minél hatékonyabban, minél kedvezőbb áron és minél jobb minőségben szerezhessen be mindent, ami akár a várandósságot, akár a babával töltött napokat könnyíti meg. 

Folyamatosan ellenőrizzük beszállítóinkat, így biztosítjuk, hogy valóban a legjobb minőségben szolgáltathassunk nektek, édesanyáknak! Ha bármire szükséged van akár neked, akár a gyermekednek, gyere, nézz körül nálunk, és biztosan megtalálod a számotokra tökéletes terméket!

A negyedik trimeszter

Minden terhességre és gyermeknevelésre felkészítő könyv csupán a terhesség három trimeszterét emlegeti, ami persze nem egyszerű, de talán jóval könnyebb, mint a ritkán említett negyedik trimeszter. Mi is történik pontosan a negyedik trimeszterben?

Nem sok minden, de közben mégis. Hiszen babánk megszületik, de ő valahogy ezt másként regisztrálja. Mert bár kikerül a méhed biztonságos védelméből, ő valahogy ezt még nem akarja elhinni, és ugyanarra a meleg, meghitt, őt körülölelő fészekre vágyik, amiben az elmúlt kilenc hónapban végig része volt.

Ezért aztán ne lepődj meg, ha folyamatosan a karodban szeretne lenni, ha nem érzi magát jól a számára túlságosan nagy térben, és inkább összekucorodna, és nem szélesre nyújtózna.

Míg korábban a pólya tett hasonló szolgálatot, ma már a babafészek az, ami ezt az érzést megadja anélkül, hogy korlátozná a babát a mozgásban, vagy éppen túlmelegítené őt.

Miért jó a babafészek?

Többek között azért, mert biztonságban alhat akár veled is a szülői ágyban anélkül, hogy a leesés vagy akár a takaród veszélyeztetné. No meg azért is, mert megadja babádnak a külvilágban azt a biztonságérzetet, melyet kilenc hónapon át élvezett a pocakodban.

Mielőtt továbblépnél, gondolj bele az ő helyzetébe: kilenc hónapon át zavartalanul, háborítatlanul élvezte a meleg, bensőséges és szívélyes vendéglátást, majd egyszer csak kint találja magát a világban. Teljesen természetes, hogy a közelségedre vágyik, hogy olyan helyen érzi jól magát, ami hasonlít az anyaméhre, és ezt a babafészekkel, babaszobába való egyéb tartozékokkal meg is tudod adni neki.

Hogyan válassz babafészket?

Mivel a méret teljesen egységes, a babafészek esetében az ízlésed, azaz a babaszoba világának a stílusa lesz a mérvadó.

Tekintsd meg a kínálatunkat, állítsd be azt az összeghatárt, amit szeretnél a babafészekre áldozni, és máris megjelenik előtted az a kínálat, ami minden igényednek megfelel! Görgesd végig a termékeket, nézd meg alaposan a mintákat, hogy gyermekedet teljes összhang és harmónia várja élete első otthonában! Szerezd be a babád fészkét még ma!