Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Pelenkák

Pelenkák

Ebben a kategóriában találsz meg minden pelenkát, legyen az textilből vagy a hagyományos, eldobható változatból. Szerencsére egyre több választási lehetősége van az édesanyáknak a pelenkákat illetően, így akár a környezettudatos szülők is megtalálják nálunk azokat a pelenkákat, melyek a lehető legkevesebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után. 

A klasszikus textilpelenka napjainkban pedig már bőven túlmutat eredeti funkcióján, így akár szoptatáshoz, akár rongyiként tökéletesen hasznát veheti minden édesanya a kisgyermekes időszakban. Tekintsd meg kínálatunkat, nézd meg, melyik válik be jobban számotokra, és tapasztald ki, hogy ár-érték arányban melyik lesz a legjobb neked és a babádnak!


21termék 121
21termék 121

A NiKiCa Bababolt az alapítása óta a babák és az édesanyák kényelmének és nyugalmának szolgálatát tekinti küldetésének. Ezt a nyugalmat és kényelmet biztosítjuk nap mint nap. Amikor nálunk vásárolsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű terméket teszel a kosaradba. 

Sőt, megnyugodhatsz afelől is, hogy ár-érték arányban a legjobbat kapod, ugyanis javarészt importtermékeket forgalmazunk, így tudjuk minél biztosabban garantálni a pénztárcabarát árakat. 

Ami pedig a kényelmet illeti, akár webshopunkat, akár hatszáz négyzetméteres üzletünket választod, biztosan be fogsz tudni mindent szerezni, amire a fogantatás pillanatától kezdve egészen óvodás korig szükség lehet. Bízd hát ránk magad és a gyermeked, és élvezd ki a babaillatú napokat!

Pelenka minden alkalomra

Szerencsére ma már egyetlen édesanyának sem kell küzdenie az évtizedekkel ezelőtt népszerű textilpelenkákkal, hiszen ma már gyártók egész sora kényezteti az édesanyákat az eldobható pelenkákkal. Természetesen akad, aki a mosható pelenkák mellett teszi le a voksát, de sokszor még több érv szól az eldobható pelenkák mellett.

Bármilyen alkalomra is gondolsz, az eldobható pelenka szinte mindig tökéletes megoldást jelent: akár utazás közben, akár nyaraláskor, akár egy kirándulással töltött hosszú hétvége esetében. Sőt, babád kényelmesen és higiénikusan fog tudni pancsolni akár a természetes vizekben, akár a medencékben a megfelelő méretű úszópelenkákat használva.

Amikor a pelenka rongyivá válik…

Aztán persze vannak a klasszikus textilpelusok, amelyek kapóra jönnek, amikor épp szoptatsz, amikor a babád aludni tér vagy éppen etetés közben vagytok.

Míg te a praktikumot látod, addig babád teljesen más szemmel tud tekintetni erre a kis textildarabra. Számtalan olyan történetet hallunk vásárlóinktól, hogy a bizonyos céllal vásárolt textilpelenka egészen más funkciót töltött végül be, visszavonhatatlanul. Ezért aztán figyelmeztetünk: érdemes egyszerre több darabot is beszerezni. Tárazz be a tökéletes textilpelenkából, így legalább mosni sem kell majd olyan gyakran őket! Aktuális pelenkakínálatunkat itt találod.

Ne bízd a véletlenre, szerezz be minden szükséges pelenkát nálunk, hogy semmilyen helyzet se okozzon meglepetést!

Hogyan vásárolj?

Szűrők segítségével ki tudod választani, hogy eldobható vagy textilpelenkát keresel, továbbá tudsz méret és márka szerint is listázni, de akár az árkategóriára is szűkíthetsz, ha pontosan szeretnéd tartani az otthoni költségvetést. 

Minél pontosabban fogalmazod meg az igényeidet, annál rövidebb idő alatt jutsz el a számotokra tökéletes pelenkáig. Nézz szét nálunk!