Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Sport babakocsik

Sportbabakocsik

Ebben a kategóriában találsz meg minden sportbabakocsit, így ha nem multifunkciós babakocsit vagy esetleg ikerbabakocsit keresel, akkor ez a te részleged. Ezer és egy érv szól a sportbabakocsik mellett, így mindenképpen jó helyen jársz, csupán azt kell eldöntened, hogy melyik márka, milyen kialakítás mellett teszed le a voksod. 

Természetesen kollégáink online is a rendelkezésedre állnak, de a legjobb talán az, ha személyesen nézed meg a kínálatot, így ott helyben ki is tudod próbálni, érezd majd a fogását. A babakocsi kiválasztása nagy dolog, szentelj neki kellő figyelmet, a többiről pedig mi gondoskodunk!


28termék
 
28termék

A NiKiCa Bababoltban mi abban hiszünk, hogy az édesanyák, akik minden egyes nap az eget és a földet is megmozgatják a gyermekeikért és a családjukért, kizárólag a legjobb kiszolgálásban részesülhetnek. 

Ezt tartottuk szem előtt, amikor kiválasztottuk a nagyjából 600 négyzetméteres üzlethelyiségünket, ahol a betérő édesanyák egy helyen meg tudnak venni mindent, amire csak a gyereknevelés során szükségük lehet. 

Az importtermékeknek köszönhetően kedvező áron juthatnak hozzá az ellenőrzött minőségű termékekhez, így nagy terhet tudunk levenni a vállaikról. Persze ugyanígy járunk el a virtuális üzletünkben is, ahol igyekszünk minél hatékonyabban segíteni az édesanyákat, hogy minél könnyebben tudják intézni a beszerzéseket, és minél több idejük jusson egy nyugodt kávéra egy jó könyv vagy egy kedves barátnő társaságában.

Sport vagy multifunkciós: melyiket válaszd?

Először fontos tisztázni, hogy az egyetlen és legfontosabb különbség a két típus között a váz, valamint annak a súlya.

Míg a multifunkciós változat váza nehezebb és robosztusabb, addig a sportbabakocsik könnyedén emelhetőek, összecsukhatóak. Habár a multifunkciós babakocsinak is van sportos része, azért a sportbabakocsi igazi előnyeit nem tudja megvalósítani.

Ha tudod, hogy sokat fogtok sétálni, és az életetek szerves része lesz a mozgás a kirándulás, akkor feltétlenül érdemes egy sportbabakocsit beszerezni, hogy ne kelljen ormótlan variációkkal küszködni!

Tekintsd meg széles kínálatunkat, és döntsd el, hogy melyik babakocsi illik legjobban az életviteletekhez!

Mozogj szabadon sportbabakocsival is!

Babád életének az első hat hónapjában is kiemelten fontos, hogy sokat tartózkodjon a levegőn, hiszen az kifejezetten jó mind a közérzetének, mind az egészséges fejlődésének, ugyanakkor fontos észben tartani, hogy az első hat hónap mózeskosara után újabb birodalmak kapui nyílnak meg előttetek.

A sportbabakocsi használatával a te lelki állapotod és közérzeted is porondra kerül. Amennyiben a szülés előtt örökmozgó voltál, akkor ennek a segítségével újra tiéd lehet a mozgás öröme, akár egy klassz görkorizás, akár egy laza kocogás beiktatásával.

Természetesen nemcsak a mozgás szempontjából lehet kitűnő választás a sportbabakocsi, hanem a hétköznapi dolgokat is gördülékenyebben intézheted vele, hiszen könnyen tudsz majd tömegközlekedni a segítségével, autóba betenni, autóból kivenni, így több helyre juthattok el akadályok nélkül.

Hogyan vásárolj?

Érdemes először megvizsgálni minden lehetőséget, majd a szűrők alkalmazásával meg tudod adni, hogy milyen márkát keresel, hány kilogrammig szeretnéd használni, és persze milyen korú gyermeknek szánod az eszközt.

Az amúgy is elképesztően nagy választékot így tudod olyan méretűre szűkíteni, amiben valóban csak azok a babakocsik szerepelnek majd, amelyek a ti igényeidnek tökéletesen megfelelnek.