Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Iker babakocsik

Iker babakocsik

Ebben a kategóriában találsz meg minden iker babakocsit, amelyek az ikergyermekek szállítását, sétáltatását és levegőztetését hivatott megkönnyíteni. Alapból sem könnyű dolog a babakocsi kiválasztása, hát még akkor milyen nehéz, amikor egyből két gyermeknek kell megfelelő eszközt találni. 

Szerencsére a gyártók nem hagyják magukra az ikres szülőket sem, így folyamatosan jönnek ki az újabbnál újabb iker babakocsik, amelyek egyre jobban megkönnyítik a szülők dolgát. Ha ikreket vársz, és babakocsi kiválasztása előtt állsz, akkor feltétlenül tekintsd meg kínálatunkat, sőt, ha módod van rá, gyere, és személyesen nézd meg a kínálatunkat!


3termék 13
3termék 13

Az anyai gondoskodásnál nincs lényegesebb és nagyszerűbb dolog a világon. Az esetek döntő többségében az elsődleges gondozó az anya, így ő az, aki segít megtenni az első lépéseket a világban, aki bevezeti a gyermekét a nagyvilág rejtelmeibe, és megalapozza az egész életére kiható érzelmi világot, lelki fejlődést. 

A NiKiCa Bababoltban mi arra törekszünk, hogy minél kényelmesebbé és gördülékenyebbé tehessük az édesanyák számára a gondozáshoz szükséges eszközök beszerzését, hogy minél többet tudjanak a babájukkal, gyermekükkel foglalkozni. 

Felhasználóbarát webshopunk, ellenőrzött minőségű termékeink, kedvező áraink és hatalmas választékunk mind-mind azt hivatott segíteni, hogy az édesanyák a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségű babagondozási terméket vehesse meg, természetesen a legjobb áron is. Próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni, szerezd be nálunk a következő terméket, amire a babádnak vagy Neked szükséged lehet!

Miért fontos a babakocsi?

Talán mondani sem kell, de egy babánál is nagy áldás lehet egy jól megválasztott babakocsi, de ikrek esetén különösen életmentő lehet. Egy kellemes levegőzés, egy egyszerű ügyintézés, a kinti altatás mind könnyen csaphat át rémálomba, ha egész idő alatt a babakocsival kell küzdenünk ahelyett, hogy a gyerekekre figyelnénk.

Ahhoz, hogy megspórold magatoknak a kellemetlen perceket, gondold végig, hogy hol, mikor, mennyi ideig fogod használni ezt az eszközt, és máris közelebb kerülsz az ideális darabhoz!

Milyen az igazán jó iker babakocsi?

Ha jól választasz, akkor hű segéded lesz a babázós napok során, ám ahhoz, hogy jó döntést hozz, fontos tudni pár információt.

 

  1. Először is le kell mérni mindent, ahova a babakocsit be kell majd tolnod, lépcsőház ajtaja, lakásajtó, teraszajtó.
  2. Saját magadat ismerve tudnod kell, hogy milyen terepen fogod használni, mennyire kell strapabírónak lennie, és hogy mennyit mész vele városi környezetben, azaz mennyit fogsz tömegközlekedni.

Ha ezeket tudod, akkor máris ki tudod választani, hogy egymás mögötti (tandem) vagy egymás melletti babakocsik mellett fogsz dönteni.

Ha bőven van tér, ha csak levegőzni viszed babakocsival a gyerekeket, akkor bátran lehet az egymás melletti, de a keskeny utak, a buszok, villamosok használata esetén a tandem modell lesz a legjobb választás. 

Hogyan válassz iker babakocsit?

Jóllehet a webshopunkon keresztül is tudsz rendelni, és bár igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni minden termékünkről, talán a babakocsi az a darab, aminek az esetében mégis arra biztatunk minden szülőt, hogy csak úgy vegye meg, ha ki is próbálta.

Ezért tehát azt javasoljuk, hogy első körben nézz körül a webshopunk kínálatában, majd gyere el hozzánk személyesen, fogd meg, tologasd, próbáld ki őket egymás után, ugyanis használat közben fogod megérezni azt, hogy melyik fog a legjobban a kezedre állni! Várunk sok szeretettel!