Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Húsvéti Ajándékötletek 2024


Ajánlatunkat Húsvétra jellemző vásárlói szokások alapján állítottuk össze.


Több, mint 17 éve állunk az Ünnep idején is vásárlóink rendelekésézésre.


Megunhatatlan Játékbabák!

Textil-, vagy ismertebb nevén a rongybaba szinte minden alkalomra kiváló ajándék. Húsvétkor is remek választás. Ez egy igazán Jolly Joker termék hiszen 0-100 éves korig mindenki oda van ezekért a babákért, és az se baj ha már van belőle 1-2 darab otthon.

 



Kültéri és beltéri asztalka? Igen!

Az játékasztalka egyaránt használható udvaron vagy lakásban. Ez egy olyan játék, amely fejleszti a szociális készségeket. Meghívhatjuk a szomszéd kisfiút vagy az óvódai barátnőt egy fantasztikus kerti homokozó partyra. Top termékünk! 

 


Hogy ne a kanapén aludjon a kisbaba!

Húsvét után hamar jön a nyár. Éppen ezért például nagyszülők, keresztszülők olyan ajándékot keresnek, amely segítséget nyújt a szülők számára. Az összecsukaható utazóágyak vagy járókák akár az egyik legnépszerűbb termékek ebben az időszakban, hiszen kirándulás, nyaralás idején valóban hasznosnak bizonyulnak

 


Pancsolás élményekkel!

A fürdőjáték, ami nem csak a fürdőkádban szórakoztat. Velünk lehetnek a nyári medencébe, a tengerpartron. Kis helyen elfér, könnyű, így akár egy böröndbe is elfér ha repülővel utazunk. Számos élményt nyújtanak, ma már többféle változatban elérhetőek.

Készült egy rövidke videóösszeállítás, melyet a TikTok-on meg tudsz nézni.

IDE kattintva megteheted.