Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babakádak

Babakádak

Ebben a kategóriában találod az összes babakádat, amelyek már az első naptól elengedhetetlenül fontosak, hiába van esetleg otthon nagy kád. Míg régen alig volt választék a babakádakat illetően, addig mára számtalan praktikus és ergonomikus kialakítással találkozhat a vásárló. 

Hogy igazán melyik fog beválni, azt csak a baba-szülő páros fogja eldönteni. Mivel a kezdetekben a fürdés inkább egy melengető wellnessélmény a baba számára, érdemes időt szánni a megfelelő kád kiválasztására, amit a mi babakádjaink között biztosan megtalálsz, mind kialakításban, mind színben. Kellemes és eredményes válogatást kívánunk!


45termék
 
45termék

A NiKiCa Bababoltban a kezdet kezdete óta abban hiszünk, hogy minden édesanya és minden baba a lehető legkülönlegesebb és leggondosabb bánásmódot érdemli, hiszen az élet legnagyobb csodájával ajándékozzák meg önmagukat és a környezetüket. 

Kismama- és babatermékeket árusító üzletként a legtöbb, amit tehetünk, hogy a legjobb áron biztosítjuk számukra a csúcsminőséget, hogy egyrészt mindent megadhassanak maguknak, másrészt, hogy ne kelljen aggódni a nem megfelelő minőség miatt. 

Természetesen a kényelmes vásárlás is kijár az édesanyáknak, így akár a webshopon, akár a hatszáz négyzetméteres üzletünkben kívánnak vásárolni, megtalálnak mindent, amit csak keresnek, sőt, ha elakadnak, szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítségére is bármikor számíthatnak. Tégy egy próbát velünk!

A baba első fürdése

Mindenképpen fantasztikus élmény lesz, hisz az már azt jelenti, hogy teljes a család, mindannyian otthon vagytok, babaillat lengi be az otthonotokat, és bár millió nehézséggel kell majd szembenéznetek, a babátok látványa elkerget minden aggodalmat.

Persze azért szerencsés, ha előre felkészültök a babafürdetésre még a gyermek születése előtt, hogy ne az első este kelljen kapkodni, hiszen ott már csak a békéé és az örömé legyen a főszerep.

Éppen ezért nem mindegy, milyen káddal várjátok őt haza. Nézd meg, mit nem szabad a választás során figyelmen kívül hagyni!

Mire érdemes odafigyelni?

Először fontos leszögezni, hogy mivel a babák bőre nagyon érzékeny, ezért újszülöttként semmiképpen sem ajánlott a közös fürdés, így a babakád valóban elengedhetetlen része a babakelengyének.

Mielőtt azonban választanál, fontos eldönteni, hogy a fürdési szeánszokat hol szeretnétek tartani: a babaszobában vagy a fürdőszobában? Azon belül hol? Kell hozzá más eszköz? Mekkora babakád fér be oda?

Ha nincsenek meg ezek az információk, akkor bizony még nem állsz készen a vásárlásra, ám ha már minden részlettel teljesen tisztában vagy, akkor válassz a babakádjaink közül az igényeid és az ízlésed alapján!

Hogyan válassz babakádat?

Természetesen elsődlegesen a méret a fontos, így ha már tudod, hogy mekkora hely áll a rendelkezésedre, akkor mehetsz is a következő tulajdonságra, ha viszont még nem, akkor sürgősen mérjetek, hogy be tudjátok szerezni a kádat!

A méreten túl a forma is fontos: sokan a piskótakádra esküsznek, míg mások a sima kádat preferálják. Érdemes esetleg élőben is megnézni, hogy mennyire áll kézre, bár az igazi főpróba majd a babáddal együtt lesz.

Ha a fentieket már kiválasztottad, akkor nincs más hátra, mint a színekkel variálni. A babád neméhez passzoljon vagy a gyerekszoba színvilágához, esetleg a fürdőszoba stílusához? A döntés a tiéd. 

Tájékozódj teljeskörűen, majd hozz döntést úgy, hogy az észérveket figyelembe veszed, de közben a belső hangodat sem hallgattatod el! Az anyai ösztön csodákra képes, az egyik ilyen csoda, hogy tökéletes babagondozási eszközöket tud választani a babák számára!