Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Cumisüvegek

Cumisüvegek

Ebben a kategóriában találsz meg minden cumisüveget, ami csak a kínálatunkban fellelhető. Fontos, hogy itt csak a cumisüvegeket találod, ellenben rengeteg más kiegészítő is a rendelkezésedre áll más kategóriákban. 

Akár szükség lesz erre az eszközre, akár nem, mindenképpen fontos, hogy legyen otthon egy kiváló minőségű cumisüveg, ha esetleg a helyzet úgy hozza, akkor ne kelljen egy síró csecsemővel a karodon kapkodva válogatni. Készítsd be hát jó előre, esetleg ha már van kedvenc márka, akkor spájzolj be belőle, mielőtt kifutó termékké válna! Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd a legjobbat a gyerekednek!


58termék
 
58termék

A NiKiCa Bababolt fennállása óta küldetésének tekinti azt, hogy a kismamákat és az édesanyákat úgy szolgálja ki teljeskörűen, hogy ne nyűgként éljék meg a babakelengye összeállítását, hanem érezzék azt, hogy itt nagyra értékelik mindazt a fáradozást, amelyet nap, mint nap a gyermekeikért tesznek. 

Éppen ezért honoráljuk mindezt hatalmas választékkal, bevizsgált és rendszeresen ellenőrzött minőséggel, valamint jutányos árakkal, melyeket az importtermékek forgalmazása tesz lehetővé. 

Úgy gondoljuk, hogy van épp elég tennivalója minden édesanyának, legalább a vásárlást tudja gyorsan, egy helyen és sikeresen megoldani, hogy aztán maradhasson egy kis ideje a feltöltődésre is.

Cumisüveg, a babakelengye koronája

A cumisüveg az egyik olyan használati tárgy, amelyből jó előre betárazunk, hosszú órákat töltünk kutatással, utánajárással, hogy biztosan az életkornak megfelelőt válasszuk, ami segít esetleg elkerülni a hasfájást.

Köztudott, hogy a csecsemők számára a legjobb táplálék az anyatej, így a szoptatás során a cumsüvegek nem igazán kerülnek elő. Amennyiben pótlást vagy kénytelen adni a babának, érdemes a megfelelő módon tenni azt, hogy a későbbiek folyamán ne zavarjon be a természetes folyamatba. 

Vannak olyan esetek, amikor a szoptatás nem úgy sikerül, esetleg közbejön egy sor akadályozó tényező, olyankor viszont hasznos tud lenni egy jól kialakított, biztonságos anyagból készült cumisüvegszett.

Mire figyelj, amikor cumisüveget választasz?

Akár az anyatejes táplálást folytatjátok, akár a tápszer lett a nyerő nálatok, akad párszor olyan eset, amikor a cumisüveg elkerülhetetlen. Ezekre az esetekre érdemes olyan termékeket választani, amelyek kialakítására nagy gondot fordítottak, valamint olyan anyagból készültek, amelyek garantáltan bababarátok. 

Mindenképpen tartsd szem előtt a babád életkorát, hiszen közel sem mindegy, mekkora méretű cumisüvegből próbáljátok etetni őt! Ha nem a korának megfelelő darabot választod, könnyen lehet hasfájás és erősebb bukás is a túl gyorsan áramló anyatej, tápszer következménye.

Ha nem szeretnél mellényúlni, érdemes bevonni szakértelemmel rendelkező eladóinkat is, akik segítenek kiválasztani a tökéletes babaetetéshez szükséges eszközöket.

Hogyan vásárolj?

A tőlünk jól megszokott módon segítünk neked, hogy ne kelljen minden egyes terméket végignézned, csak azt, amire igazán szükségetek van.

Ennek köszönhetően alkalmazni tudod a szűrőket, amelyek tulajdonságok, márka, ajánlott kor és űrtartalom szerint működnek, de akár az árkategóriát is megadhatod, hogy valóban csak olyan cumisüvegek kerüljenek a szemed elé, melyek az általad megadott ártartományba beleférnek. 

Hatékony és sikeres vásárlást kívánunk!