Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Fürdőlepedők

Fürdőlepedők

Ebben a kategóriában találsz minden fürdőlepedőt és textilpelenkát, amelyek elengedhetetlen kellékei lesznek a kisbabád fürdetési ceremóniájának. A babák bőre rendkívül érzékeny, így csak olyan anyagú fürdőlepedővel borítsd be a testét, amely valóban a legjobb minőségű, és nem okoz irritációt a bőrén! 

Természetesn az esztétikai követelményeknek is eleget tesznek a gyártók, hiszen minden elképzelhető színben és mintában készítenek fürdőlepedőket, hogy babád minél kellemesebben törölközhessen meg egy-egy kiadós pancsolás után. Ha szükséged van fürdőlepedőre vagy babakifogóra, akkor tekintsd meg kínálatunkat!


41termék
 
41termék

A NiKiCa Bababolt megalakulásának legelső pillanatától azt tekinti küldetésének, hogy az édesanyák dolgát megkönnyítse, amikor babakelengye vásárlásra kerül a sor. Mind az átláthatóan felépített webshopunkban, mind pedig a személyesen látogatható több mint hatszáz négyzetméreres üzletünkben arra törekszünk, hogy az édesanyák a lehető legnagyobb kínálatból választhassák ki a nekik tetsző babatermékeket, és nyugodtan rakhassák a kosarukba azzal a tudattal, hogy biztosan minőséget visznek haza, ráadásul elérhető áron, amit javarészt importált termékeinknek köszönhetünk. 

Ha úgy érzed, eddig nem találtad meg a tökéletes bababoltot, tégy egy próbát velünk, akár online, akár személyesen! Nem fogod megbánni!

Az a bizonyos gyerekkori törölköző

Alig akad olyan ember, akinek a szülei ne őrizték volna meg a gyerekkori fürdőlepedőket, és nincs is annál édesebb látvány, mint amikor már a saját gyermekeinket látjuk viszont begubózva a saját gyerekkori fürdőlepedőinkben. Ugye neked is van ilyen emléktárgyad, aminek az eszmei értéke határtalan?

No, most te készülsz ugyanilyen emléket adni a saját gyermekednek, és ahhoz, hogy a fürdőlepedő kiállja az idő próbáját, és huszonöt, esetleg harminc év múlva is törölköző legyen belőle, ahhoz elengedhetetlenül fontos, hogy kiváló minőségű legyen. Ahhoz, hogy neked ezzel ne kelljen bajlódni, újra és újra ellenőrzés alá vetjük partnereinket, hogy hozzád, hozzátok már csak a valódi minőség juthasson el.

Miért fontos, hogy jól válassz?

Aligha akad olyan édesanya, aki megkérdőjelezi azt, hogy miért kell a létező legjobb minőségű babakifogót vagy fürdőlepedőt megvenni, de ha valakiben mégis kétely merülne fel, csak vessen egy pillantást a babája bőrére!

Aligha van érzékenyebb és finomabb dolog a világon egy kisbaba bőrénél, így aztán nagyon kell védeni és óvni azt! Ez persze nemcsak a kozmetika cikkekre vonatkozik, hanem azokra az anyagokra is, amelyekkel nap mint nap nagy bőrfelületen találkozik.

Így ha igazán jót szeretnél, magas minőségű frottír vagy tetra törölközőink közül csak a méretet, a színt és a mintát kell kiválasztani, és már a következő fürdésnél meglepheted a babádat egy mesés új fürdőlepedővel.

Ne hagyd, hogy a nem megfelelő anyag kidörzsölje, irritálja a babád bőrét, hiszen az rányomja a bélyegét az éjszakai alvásra is, így a fürdést érdemes egy alvás előkészítő, andalító, nyugtató szertartásként tekinteni, és aszerint járni el.

Hogyan válassz fürdőlepedőt?

A jól ismert szűrőket itt is tudod alkalmazni, így meg tudod adni, hogy milyen anyagú, mekkora méretű, és legfőképpen milyen színű fürdőlepedőket szeretnél látni. 

Ha mindent beállítottál, akkor már csak a saját ízlésed szab határt, hiszen mind a kisebb babakifogók, mind a nagyobb fürdőlepedők is elérhetőek mindenféle kisfiús és kislányos színben, mintában egyaránt.

Tudod már, hogy milyen, mekkora fürdőlepedőkkel és/vagy babakifogókkal készülsz a gyermeked érkezésére?