Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Láb, kéznyomat készítő szett - tripla keretes - barna
Láb, kéznyomat készítő szett - tripla keretes - barna
5 990 Ft

Láb, kéznyomat készítő szett - tripla keretes - barna

A csomag tartalmát képező anyagot az EU minősítési elvek alapján nem minősítették veszélyes kategóriába. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól! Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz, vigye magával a terméket és annak ismertetőjét!
A doboz tartalma:
- 1 db 3 részre osztott fa keret
- 2 csomag keményítő anyag (gyurma)
- 1 db ragasztó
A nyomat elkészítésének módja:
Vegyük ki a csomagolásból a gyurmákat, kezünk melegével nyomkodjuk puhára legalább 30 . Vegyünk elő például egy tálcát, melynek lakk a bevonata vagy helyezzünk folpackot a tálcára. Egy nyújtófa segítségével nyújtsuk a kívánt méretre a gyurmát. Ezután a gyermekünk kéz vagy láb lenyomatát végezzük el, a következő módon. Fogjuk meg a pici gyermek kezét és egy finom mozdulattal óvatosan nyomjuk bele a tenyerét a gyurmába, hogy az egy 3D-s lenyomatot hagyjon. Ugyan ez az eljárás ha a gyermek talpát szeretnék megörökíteni. Fogjuk meg a gyermek lábfejét és óvatos,finom mozdulattal nyomjuk bele a gyurmába a gyermek talpát úgy, hogy az egy 3D-s nyomatot hagyjuk.
Ha a művelet nem sikerült akkor a gyurmát újra lehet összegyúrni, kinyújtani és megismételni a lenyomatot. Amennyiben sikerült a művelet, szappanos vízzel mossuk le a gyermek kezét vagy lábát, attól függően, hogy melyik lenyomatot készítette el.
A lenyomatról egy kés segítségével vágjuk a keret méretére a gyurmát, majd hagyjuk száradni például szekrény tetején 72 óráig. Ha sikeresen kiszáradt a ragasztó segítségével beragaszthatjuk a keretbe, a másik keretbe pedig a gyermeke fotóját ragaszthatja. A keretet szedjük szét az arra kijelölt részen és a farost belső részére elosztva ragasszuk be a lenyomatokat és a fotót! Ezennel kész az örök emlék.

Segítsünk valamiben?
Akár most is hívhatsz bennünket +36704215669
Raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Adatok
Cikkszám:
5901436568148
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek