Székesfehérvár, TOBAK utca 11-13.

Telefon +36704327419 +36704215669

Kismama? Kisbaba? A jelszó, NiKiCa.

Babaetetés, itatás

Babaetetés, itatás

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, amire neked és a babádnak szüksége lehet, ha babaetetésról és itatásról van szó. Cumisüvegek, itatópoharak, evőeszközök egész sora közül válogathatsz, hogy gyermekedet minél kényelmesebben és biztonságosabban tudd etetni, de itt találod az ételmelegítőket és az előkéket is, amelyek gondoskodnak arról, hogy minél kevesebb plusz munka terheljen téged.

Akár tápszeres pótlás, akár vízivás, akár a hozzátáplálás különböző fázisaiban tartotok a gyermekeddel, itt biztosan megtalálod azt, amire szükségetek van. Szerezz be mindent egy helyen, hogy minél gördülékenyebben történhessen a babád etetése és itatása.

Bababoltunk több, mint 600 nm-en várja azokat a kismamákat és édesanyákat, akik fontosnak tartják azt, hogy prémium minőségű babakelengyével várják gyermeküket, és ezért nem szeretnének óriási vagyonokat fizetni. Mivel beszállítóink import cégek, ezért az árainkat kedvezően tudjuk tartani, ami gyerekvállalás esetében nem elhanyagolható szempont. Ugyanakkor folyamatosan frissített és rendszeresen megújuló termékkínálatunkat webshopunkon is megtekinthetik azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni hozzánk. A kezelhető felületnek hála célirányosan tudsz vásárolni, legyen szó akár például a babád etetéséről és itatásáról. Tégy egy próbát velünk, látogass el hozzánk vagy tégy egy virtuális sétát webshopunkban!

Az első kortyok és falatok, avagy babaetetés és itatás egyszerűen

Ha szerencsésen alakul, akkor babád első pár hónapjában kizárólag anyatejet kap, a saját kényelmedre egyenesen a melledből, megterhelőbb esetben fejés után cumisüvegből, így talán az első pár hónapban elegendő lesz pár cumisüveg, itatópohár a szoptatásbarát pótláshoz. 

Aztán ahogy elkezded bevezetni babádnak a különféle zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat, tejtermékeket, úgy kezd bővülni a konyhai eszközparkotok. Ez addig lesz így, míg azt nem veszed észre, hogy gyermeked már egy egész kis szekrényt kisajátított magának a konyhaszekrényből. De természetesen így van ez rendjén.

A hozzátáplálás stációi

Attól függően, hogy pépes vagy darabos módon vezeted be az ételeket a gyermeked étrendjébe, úgy lesz szükséged különféle eszközökre. 

Ami viszont minden eseteben kelleni fog, azok a mini ételtároló edények, melegítők, előkék egész sora, valamint olyan evőeszközök, melyek kifejezetten a parányi kezekhez és szájhoz lettek tervezve.

Amúgy is sok idegeskedéssel, aggodalommal tölt el minden édesanyát a gyermeke táplálása, ne kelljen még további idegeskedést beengedni a folyamatba azzal, hogy nincs mibe pakolni a megmaradt ételt, hogy állandóan kihűl a tápszer, hogy a gyerek folyton nyakon önti magát, mert nem megfelelő kialakítású az ivópohara.

Hogy ezeket a hibákat és dühítő malőröket elkerüld, válogasd össze a saját babaetetési és itatási szettedet kínálatunkból! 

Hogyan vásárolj? 

A főkategóriát további alkategóriákra bontottuk, hogy minél célzottabban tudj vásárolni így kiválaszthatod, hogy a babaetetés és itatás melyik területén keresel eszközt.

A teljesebb vásárlói élményért még az alkategóriákon belül is tudsz szűrni ár, márka, funkció, szín, és ajánlott életkor szerint, ezzel is pontosítva a keresést, hogy valóban azt lásd, amire neked és a babádnak szüksége van.

Ne tallózz feleslegesen, keress célirányosan, a megspórolt időben pedig dőlj hátra és fújj egyet. Megérdemled!